Afternoon café / Odpolední posezení v kavárně

I finally managed to arrange something with two of my friends from the theatre where I worked as an usherette. We were supposed to meet at three o´clock in the city center and when I was getting ready little did I know that a plane with three our ice hockey players crashed in Russia. I would like to express my sadness and sympathy to their families this way. It´s really a tragedy. When something like this happens it makes me realize how short and fragile a life is and that we have to enjoy every second of it. Nobody knows what´s waiting round the corner. So I´m very glad to see at least one of the friends yesterday. The other one unfortunately couldn´t make it. We got coffee and cappucino and spoke about news in our lives and our holiday experiences. It was really nice. It wasn´t the hottest day yesterday but it wasn´t half that cold either so I wore a new doe-patterned dress and a topshop cardi.

Včera když jsem se připravovala na schůzku v kavárně se dvěma kamarádkami, netušila jsem, že mě později odpoledne zasáhne zpráva o leteckém neštěstí v Rusku při kterém zahynuli tři čeští hokejisté. Touto cestou bych chtěla vyjádřit svůj smutek a soustrast jejich rodinám. Je to pro nás veliká tragédie. Vždycky si v takových chvílích uvědomím, jak strašně je život křehký a krátký a že je třeba si užít každou vteřinu, protože nikdo neví, co ho čeká. Jsem proto moc ráda, že jsem se mohla vidět aspoň s jednou z holek. Druhá to bohužel nestihla. Dali jsme si kafíčko a cappucino a pověděli si o všem, co je nového a taky o zážitcích z prázdnin. Bylo to moc fajn. Počasí už bylo včera spíš podzimní, ale úplně zima ještě nebyla, tak jsem vytáhla své nové šatičky se srnečkami a k tomu svetřík z Topshopu. Co vy a podzimní počasí?

For the ice hockey players. We´re gonna miss you, guys... / Svíčka a růžička za hokejisty. Budete nám chybět, kluci....


dress / šaty HM
cardigan / svetřík Topshop
tights / punčocháče brněnská galanterie / Brno haberdashery
korále / string of beads fler.cz
shoes / Street
bag / kabelka HM

Mohlo by se vám líbit

6 komentářů

  1. Taky jsem z té tragédie v šoku :((

    OdpovědětVymazat
  2. kabelku bych hned brala ;)

    a granátové jablko jsem měla taky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Thank you for taking the time to speak about this plane crash. How sad indeed! Live each day to the fullest! I love your outfit and glad you had a pleasant coffee date with your friends!

    xx

    Erin @ http://www.trufflesnruffles.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som z tohto počasia dosť neštastná, hlavne preto, že väčšinu vecí mám doma, a ani veľmi nemám rada toto počasie, neviem čo na seba:( Inač máš tu krásny outfit

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to slušelo! :) Ty šatičky jsou krásné a kabelka je božská! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju všem za milé komentáře :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images