Red skirt

Ahojte,

počasí nám v minulém týdnu ukázalo svoji aprílovou stránku a rozhodlo se ukázat, že se ještě se zimou musí počítat. Musela jsem dokonce vytáhnout už vypranou a uklizenou zimní bundu. Navíc to vypadá, že ani v příštím týdnu se to moc nespraví. Asi jsme se moc namlsali krásného jarního počasí. Achjo :( Dokud ale to krásné jarní počasí trvalo, vyrazili jsme s přítelem do přírody a nafotili jsme pro vás tenhle outfit. 

Pokud mě sledujete dýl nebo znáte osobně, tak víte, že si na barvy moc nepotrpím a vytahuju je jen v létě. Jinak mému šatníku vévodí černá, šedá, bílá a tmavě modrá. Proto byl nákup téhle krásné sukně tak trochu barevný úlet, ale jsem ráda, že jsem do toho šla. V kombinaci s námořnickým tričkem a mojí milovanou koženou bundou vypadá parádně, nemyslíte? A ty kapsy jsou prostě boží detail!

Jinak se omlouvám, že teď vídáte tuhle bundu v každém druhém outfitu, ale začala jsem trochu víc dbát na udržitelnost šatníku a tak se snažím outfity sestavovat hlavně z věcí, které už mám a které zkrátka fungují.





t-shirt / tričko H&M (similar)
jacket / bunda River Isladn via Asos
necklace / náhrdelník Mint market
shoes / boty CCC

Mohlo by se vám líbit

2 komentářů

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images