Co jsme dělali v Amsterdamu.... Den 3

Zdravím vás,


 jsem tu zpět ještě s další vzpomínkou na naši cestu do Amsterdamu. Jak asi víte z postu o outfitech, balili jsme se s přítelem do jednoho zavazadla - a to krosny. Ano, ano. Kufry jsme úplně zavrhli a jeli jsme jako správní batůžkáři. Třetí den večer jsme pak už odjížděli zpátky do Eindhovenu, kde jsme přespali a další den letěli směr Brno. Náš hotel v Amsterdamu byl ale dost mimo centrum, tak jsme si naši bagáž nosili celý den s sebou.

 Bylo to o to náročnější, protože poslední den bylo takové to nemilé mrholivé podzimní počasí a my jsme neměli žádný určitý plán, kam jít. Jediný jistý cíl byla kavárna Screaming beans. Sami si tam kávu praží a znáte mě. Dejte mi kafe-muffin a budu celý den spokojená! Bez toho bychom Amsterdam nemohli opustit.



Po kafíčku jsme se pak už jen tak loudali sem a tam a nakukovali do výloh...





... fotili krásné uličky....




... a před cestou domů jsme se občerstvili sendvičem v PIQNIQu



Místní sendviče vřele doporučuju, jsou opravdu výborné a obsazenost tomu odpovídá. PIQNIQ je malinké bistro, kde mají neustále plno.
Posledním poznatkem z tohoto dne bylo i to, že o víkendu je město plné! Ale opravdu plné. Na hlavních tazích se pomale nedalo hnout. Proto bych vám určitě doporučila město objevovat spíš v týdnu.

Na závěr vyprávění o našem putování po Amsterdamu, musím říct, že přesto, že bylo vcelku náročné všechno naplánovat a že to nebyl zrovna levný výlet, jsem si to strašně moc užila. Byla to krásná akční podzimní dovolená a jsem strašně ráda, že jsme se tam podívali. Jenom doufám, že to nebylo naposledy!

Mohlo by se vám líbit

2 komentářů

  1. Moc hezké fotky a zvlášť ta tvoje první - spokojená. :-)) Amsterdam mám taky v plánu, i když asi ne hned... Ale chtěla bych využít, že nám z Brna lítá ten spoj do Eindhovenu. :-) Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a spoj do Eindhovenu je určitě super, takže za mě do toho jednoznačně jdi :)

      Vymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images