Kosmetičtí oblíbenci

Ahojte,

 začneme rovnou z ostra, Dneska bych vám ráda ukázala několik mých kosmetických stálic a několik skvělých objevů.

Tak pojďme nejdřív na ty stálice.

Na podzim a v zimě je velmi důležitá péče o rty. Já používám celoročně tuhle mastičku z lékárny. Bohužel nemůžu nosit na rtech nic jiného. Nesedí mi ani lesky na rty, ani slavný EOS nebo Labello. Ze všeho se mi okamžitě osype pusa. Lipobase vydrží na puse dlouho a krásně spraví i opravdu popraskané rty. Nijak nechutná ani nevoní. Jediná nevýhoda je dávkování. Vždycky se totiž musí vymáčknout malé množství na prst. Cena není nijak vysoká a balzám vydrží cca tři měsíce.


Možná, že nevíte, že nenosím klasický tekutý make-up. Nosím jen podklad (a o tom taky bude brzo článek) a na něm korektor a pudr. Moc jsem si oblíbila tenhle ze Sephory. Vím, vím, není to nejlevněší záležitost, ale je velmi velmi jemný a není ani trochu mastný, takže se vám nestane, že by se v balení po nějakém tom používání objevily takové ty mastné ostrůvky. Pudr vydrží tak 4-5 měsíců, takže se vám ta cena v poměru k množství nanesení rozloží. Samozřejmě v průběhu dne ho musíte trochu spravovat, ale pro mě představuje mnohem lehčí obdobu make-upu a nějakého sjednocení pleti. Nemám totiž ráda pocit masky, který s make-upem mám. Pudr ale určitě vřele doporčuju i těm z vás, kdo make-up nosíte. Určítě i skvěle fixuje.



A teď už pojďme na ty objevy...

Samozřejmě, protože sleduju ostatní kolegyně bloggerky, nemohla mi uniknout tahle zázračná řasenka. A to ona, přátelé, skutečně je... Tímto se přidávám do toho dlouhého zástupu chváličů. Řasenka je opravdu skvělá, drží celý den, moc se neobtiskává a vůbec se nedrolí. Prostě skvělá záležitost! Cenově klasicky okolo 200 Kč.



Letos na jaře jsem si pořídila matnou paletku od Catrice. Celý post a paletku v méně vymletém stavu najdete tady . Paletka je prostě boží! Sama o sobě nebo k blendění, je to jedno. Vždycky skvěle poslouží. Jen teda používám víc jen první čtyři stíny. S nimi jednoduše vykouzlíte naprosto přirozené a přesto výrazné líčení za pár minut a už mám do furoty nakoupenou další!



Za všechny výše uvedené věcičky se můžu osobně zaručit a doporučit! Máte s něčím z toho osobní zkušenost? Co vás třeba láká použít?

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Ty jo, tu paletku máš hezky prodrbanou! Vypadá fakt dobře! Maybelline řasenky mám ráda, aˇř už je to kterákoliv, tak mi většinou sedne ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To proto, že je fakt skvělá :) Děkuji za komentář.

      Vymazat
  2. Lipobase repair je také skvělý krém na ruce, který je speciálně v tomto období k nezaplacení !

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images