Mých xy oblíbených věcí z poslední doby

Ahojte,

 to je ale vedro, co? Nechápejte mě špatně. Jsem největší zmrzlina na světě, ale vedro, kdy už nemůžete ani večer usnout a přes den ani nemáte hlad, to už je fakt moc.... V každém případě doufám, že tyhle tropy trávíte někdě u vody, nebo minimálně s nohama v lavóru s vodou. :)
 No to by stačilo, nemá to být meteorologické okénko, ale oblíbenci.


Léto = tílko. Bez nich nedám v tomhle počasí ani ránu. Moc jsem si oblíbila volné střihy a prodyšné materiály. Navíc tyhle tílka můžete buď zastrčit do sukně či kalhot, nebo je nechat jen tak. Dneska už vůbec nechápu, jak jsem mohla nosit v léte upnuté věci.
Tyhle tři jsou s basic řady v H&M. S poprsenkou s krajkou bez výztuže jsou absolutně nej. Mimochodem H&M opět rozjelo svoji kampaň sběru oblečení k recyklaci. Přineste tašku oblečení jakékoliv značky a dostanete poukaz na 30 Kč. Není to sice nic moc, ale pomůžete tak sami sobě od nenošeného oblečení a planetě Zemi ulehčíte od nešetrného pálení starého textilu.


Nejhorší na těch hicech je cestování MHD kamkoliv. V Brně je navíc teď úplně všude rozkopaná silnice, takže strávíte na cestě dvojnásobek času a všichni víme, jak to v autobuse či šalině plné zpocených lidí "voní". A aby člověk tu chuťovku přežil a voněl minimálně sám sobě, je fajn mít při ruce příjemný tělový sprej. Tenhle je od Avonu z řady Naturals se zeleným čajem a verbenou. Opravdu nádherně svěže voní a já se ho zkrátka nemůžu nabažit. Vůně hodně připomíná Zelený čaj od Elizabeth Arden. Můžu ho jedině doporučit. Tuším, že stojí něco od 100 do 200 Kč.


Všude už hezkých pár let frčí trend čteček. Musím se přiznat, že mě absolutně nenadchly. Vím, že budete namítat, že jsou skladné a nacpete do ní knihu jakékoliv délky. Mně je ale prostě milejší kniha. I když je těžká a v kabelce jen zavazí. Mám ráda obracení stránek a jak krásně voní, když jsou nové...
 Lišky na vinici od Liona Feuchtwangera je historický román a kdo mě sledujete dýl víte, že tenhle žánr miluju. Knížka je o Američanech v Paříži za vlády Ludvíka XVI. a jejich spojenectví při boji o nezávislost. Hlavní postavou je ale Pierre de Baumarchais. Každá postava je naprosto skvěle vykreslená, znáte jejich nejmenší pohnutky a pocity a motivy ke všemu, co dělají a co chtěji. Knížku jsem dočetla po cestě z dovolené asi po třech měsících. Má totiž asi 850 stran, ale každá stránka stála zato.


Slečna Lou se u mě zabydlela taky hezky rychle a má už na naší komodě v koupelně právem zasloužené místo. Je perfketní, že má uvnitř zrcátko, takže ji můžete vzít kamkoliv s sebou a poslouží Vám jako rozjasňovač, projasnění do vnitřního koutku oka a ještě v ní budete moct omrknout, jestli vám ještě vůbec na obličeji drží něco z toho make-upu, který jste ráno tak pracně stvořili.


Ano, ano... Pokud mě sledujete na facebooku už jste si mohli všimnout, že i u mě doma se zabydlel tenhle krasavec. Byl s námi i na dovolené, takže se vám snad brzy pochlubím tím, co dokáže. Zatím se spolu ještě oťukáváme, ale myslím, že se do budoucna můžete těšit na snad už pěkné outfitové fotky.

A to je pro dnešek všechno. Děkuju vám za pozornost, pokud jste dočetli až sem a nezapomeňte se zúčastnit mojí malé skromné giveaway

A co jste si v poslední době oblíbili vy?

Mohlo by se vám líbit

2 komentářů

  1. Já taky nejsem žádný fanda čteček. Kniha je kniha. A o té jejich vůní s tebou naprosto souhlasím. :)
    KattyLife - Giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images