Rok 2014

Když se ohlédnu za minulým rokem, bylo v něm spoustu hezkých, ale i hodně smutných momentů a v každém případě mě toho hodně naučil.

Asi bude lepší začít tím horším.

 Celého půl roku v práci mi přišlo, že žiju v nějakém špatném vtipu. Práce mě bavila, ale moje kolegyně byla absolutně nesnesitelná. Nakonec jsem v srpnu zjistila, že mi vrazila pořádnou dýku do zad, pomluvila mě po celé kanceláři a taky u naší šéfové, což vyvrcholilo tím, že mě z práce v září nakonec propustili. Poučila jsem se tak, že se nevyplácí všem důvěřovat, protože nakonec jste v tom stejně sami. Ať pracujete sebelíp a trávíte v práci x hodin času, nikdo to neocení. To se od vás prostě čeká. Asi jsem předtím všechno na světě viděla moc pozitivně a nenapadlo mě, že se k člověku dokáže otočit taky pěkně zády. Na druhou stranu se mi potom tak nějak zvláštně ulevilo a dneska už je všechno jenom lepší. Na 100% totiž taky platí, že v nouzi poznáte přátele.
 V tom stejném týdnu taky zemřela moje milovaná babička. Měla jsem ji hrozně ráda. Skvěle vařila a povídat se s ní dalo úplně o všem. Pořád mi hrozně chybí a myslím, že si už nikdy nezvyknu, že tu není.

A teď už se pojďme soustředit na to pěkné.
Koncem února jsme konečně dostali klíče od našeho nového bytu, kde už 3/4 roku spokojeně bydlíme. Malování byla pořádná fuška, zato na nákupech jsem se vyřádila. A stejně mi přijde, že to tu pořád není hotové. Zajímal by vás třeba nějaký příspěvek o našem bydlení?


Na jaře jsem se rozhodla, že je načase naučit se pěkně nalíčit... Zatím to ještě nejde, jak bych si představovala, ale to chce čas a zkoušet, zkoušet a zase zkoušet...


V létě jsme si užili tu nejlepší dovolenou v Londýně, ale o tom už jsem vám toho povídala víc než dost. :)


Na podzim jsem si konečně udělala řidičák.


A letos jsme s přítelem oslavili naše první Vánoce jen spolu a bylo to jedním slovem skvělé. Doufám jen, že rok 2015 bude ještě bohatší na to pěkné a pozitivní a že nechá rok 2014 daleko daleko za sebou.


A co vy? Jak budete vzpomínat na rok 2014?

Mohlo by se vám líbit

5 komentářů

  1. čoooože? to čo bolo za "kolegynu"???? nemam ju rada!
    no jasne mna by zaujimali aj príspevky o bývaní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono se jí to vrátí, Ivi. Děkuju za podporu. :)

      Vymazat
  2. Na té poslední vám to moc sluší :-)
    Já bych se na bydlení podívala ráda. Doufám, že další práce se ti podaří najít lépe ,-)

    OdpovědětVymazat
  3. Evi, to je mi líto! :( Já jsem to měla ve 2014 podobně.. Tak snad jen přeji, aby pro Tebe 2015 byl mnohonásobně lepším! ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images