Mých x oblíbených věcí

Ahojte,

na úvod mi dovolte pár slov. Zjistila jsem, že na můj blog chodí pár lidí, kteří mají pocit, že se blogováním snažím všem dokázat, jak jsem hrozně chic a úžasná. Ráda bych tedy už i změnou názvu dala všem jasně najevo, že svůj blog nepovažuju za žádnou špici módního nebo blogového světa. Je to prostě prostor pro vyjádření mých pocitů, sdílení mých zážitků a semtam mého divnostylu, který, jak samozřejmě chápu, nemusí sedět každému. Přehnané sebevědomí nebyla nikdy moje silná stránka, spíš naopak a platí to do dneška. Jsem prostě úplně obyčejná holka s úplně obyčejným blogem. Toť vše!
 Poslední dva měsíce jsem strávila zamotaná do nějakých osobně pracovních trablí a blog tím hrozně utrpěl, respektive zavládlo tady hrobové ticho, za což bych se chtěla omluvit a touto cestou poděkovat těm z vás, kdo jste sem přesto chodili nakouknout (díky bloggeru totiž vím, že i tak nějaká návštěvnost byla. Jste nejlepší!).
 Psaní posledního příspěvku mi připomnělo, že ani nevím, proč jsem zapomněla, že mě blogování a setkávání s vámi prostřednictvím komentářů hrozně baví a nabíjí.
 Takže ještě jednou děkuju všem!

Ale pojďme k dnešnímu obsahu...

Už před dlouhou dobou jsem na facebooku avizovala post o oblíbených věcech a nakonec jsem se rozhodla rozdělit ho na několik částí, protože jeden post by to stejně neobsáhl. Tak pojďme na to.

 Džínová bunda


Opakuju se hrozně, já vím, ale když mi tahle bunda tehdy sedla, jako ulitá v H&M, bylo jasné, že bez ní už nedám přes léto ani ránu. Ukázalo se, že je to skoro ten nejuniverzálnější svršek a naprosto nejlepší je k jemným letním šatům. Moje nejmilejší kombinace vůbec! Já vím, že si asi říkáte, že je džínovina hrozný klišé a že nedovedu vymyslet nic (jak to říct) víc chic a trendy, ale podle mě to nejvíc chic, je i to nejjednodušší...

Skleněné vázy á la flaška na mlíko


Jak jsem už psala v minulém příspěvku, nedovedu si představit naše bydlení bez toho, abych alespoň občas koupila řezané kytky. Byt má hned úplně jinou atmosféru. A protože chci, aby vynikly, nefandím moc přezdobeným nebo nějakým masívním vázám. Už vás slyším, jak mručíte, že v Ikey dokáže nakoupit každý trouba a že jsem hrozně nudná (a částečně máte určitě pravdu), na druhou stranu musím říct, že tam prostě mají věci, které jsou jednoduše stylové a nemusíte za ně dát pomalu celou výplatu.

La vie est belle


A teď jedna libůstka. Člověk by se měl odměňovat za malé cíle, kterých dosáhl. Já jsem jednoho malého dílčího úspěchu dosáhla při hodnocení v bývalé práci a tak jsem se rozhodla zainvestovat do nové vůně od Lancome La vie est belle. Je to tedy jen toaletka, ale má naprosto úžasnou výdrž. Voním se s ní moc ráda. Jediná nevýhoda je flakon. Je dost těžký a do ruky lehce neforemný a tak mám při každém použití trochu strach, že se mi sveze v ruce a spadne. Ale jinak je tahle vůně zkrátka báječná!

Tímto vám pro dnešek děkuju za pozornost a nějaké další pokračování zase příště. Mějte pěkný víkend, či jiný den, pokud čtete v týdnu.

Zdraví Eva


Mohlo by se vám líbit

5 komentářů

  1. Podle mě je džínová bunda nadčasový kousek, takže je trendy a chic stále. Na Lancome se půjdu mrknout. Máš pravdu, člověk potřebuje malé odměny. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nenech se nikým zdeptat, původní blog byl super. Máš osobitý styl, rozhodně ne obyčejný!
    Jinak super příspěvek a ta vůně vypadá bombasticky :-) Napadá mě, že kvůli lepší manipulaci by sis mohla část předělat do cestovního flakónku a velký flakon mít na poličce v koupelně :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Eve, držím palce s novým názvom blogu ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Hlavní je vše dělat pro radost, jak jsme se o tom na srazu bavily :) Je dobře, že ses zase vrátila a nový název se mi moc líbí ;) Takže jen tak dál :) co se týká příspěvku, tak loni jsem měla džínovou bundičku jako no.1 svršek letos jsem ji neměla snad ani jednou na sobě, zajímavý :)) teď u mně rozhodně vede černá kožená bundička :)

    OdpovědětVymazat
  5. S těma vázama jsi mě celkem inspirovala! Sháněla jsem totiž dlouho nějaké vázy do barvy pokoje (tyrkysová), ale nedaří se mi nic najít… Tyhle jsou univerzální a stylově se mi budou hodit! Už vím, co vzít při další návštěvě ikey :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images