Blešáček Plum Foolery

Hezkou neděli všem,

 věřím, že nesmírně úspěšnou blogerku Karolínu alias Plum Foolery všechny dobře znáte. Hanba mi, ale vzhledem k tomu, že se věnuje především kosmetice, já ji spíš jen tak registruju. Nicméně, když mi napsala kamarádka, která ji s velkým zaujetím sleduje, že bude Karolína pořádat blešák v jedné z brněnských kaváren, program na sobotní odpoledne byl jasný. V průběhu dne se k nám ještě přidaly další dvě kamarádky, takže se z toho nakonec vylouplo ryze dámské odpoledne. A já bych za ně tímto chtěla holkám moc poděkovat. :)
 Karolínin sortiment na blešáčku byl především ze zásob jejího e-shopu a jakmile se v kavárně objevily další slečny blogerky i neblogerky, nebylo Karolínin stáneček za dychtivými nákupčími ani vidět. Ceny byly více než příznivé. Karolína sama je moc sympatická slečna a jako správná hostitelka obešla každý stoleček, aby se s námi se všemi potkala. Já jsem nakonec ukořistila můj vytoužený blendící štětec a už se těším až ho vyzkouším.

A co vy? Účastníte se setkání s vašimi oblíbenými blogerkami?





Mohlo by se vám líbit

5 komentářů

  1. Muselo to být hrozně fajn odpoledne, štve mě, že to vyšlo tak, že jsem zrovna byla na dovolené, tak snad někdy příště :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jak se vrátíš z Erasmu, musíme něco spáchat :) Třeba zase nějaký bazárek.

      Vymazat
  2. Já jsem byla zrovna na brigádě, ale určitě bych někdy chtěla zajít na takový sraz :) Muselo to být fajn :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud to nemáš do Brna daleko, rády tě uvidíme :)

      Vymazat
  3. Blešáky jsou skvělá záležitost

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images