Kratičký příspěvek

Hi everyone,

 when your daily schedule contains driving lessons, work and home after work you completely forget how great it feels to meet your girl friends for a cup of coffee or a delicious cocktail and to share your daily worries and joys. I had three days of last week so I managed to meet two friends of mine I hadn´t seen for quite some time and it was really really great and it made me feel good in my own skin again. So thank you guys for finding some time  for me again.
 I simply can´t imagine my life without friends. They always calm me down, give me a good piece of advice, point me in the right direction and show me different points of view on things.

Some of you might have seen my yesterday´s outfit on facebook . I like wearing white and black combined with blue or beige these last few weeks. Well summer is here I guess! My jean jacket is my statement piece these days too.

What about you? Do you see your friends often or are you as busy as I am too?

xx Eve h.

---


Zdravím vás,

 když tak člověk pořád jen krouží autoškola - práce - domov, zapomene úplně jaká je to paráda vyrazit si ven s kamarádkou a popovídat si jen tak nad kávičkou nebo koktejlem a trochu se podělit o ty denní starosti a radosti. Měla jsem teď půl týdne dovolenou a tak se mi povedlo sejít se hned se dvěma kamarádkami, které jsem docela dlouho neviděla. S jednou jsem zamířila do Alohy na báječné koktejly se zmrzlinou a s druhou jsem vyrazila včera posedět do kavárny Placzek. Tímto oběma holkám ještě jednou děkuju, že si našly čas.
 Neumím si zkrátka život bez přátel představit. Vždycky mě dokážou nasměrovat, uklidnit, poradit mi a ukázat věci z úhlů, které nevidím.

 Můj outfit už jste mohli vidět na facebooku . V poslední době u mě hodně vede bílá, černá, maximálně doplněná nějakou modrou nebo béžovou. Prostě léto je tady! Džínovou bundu dám taky z ruky dost zřídka, je to moje jednička!

A co vy? Máte čas vidět se s kamarády a kamarádkami, nebo taky pořád lítáte jako blázni?

Pěknou něděli přeje

Eve.h

blouse, jacket, belt / halenka, bunda, pásek H&M
skirt / sukně Topshop
ballerina shoes / balerínky Street

Mohlo by se vám líbit

7 komentářů

  1. tá sukňa je božská Eve ♥
    dakujem za príspevok, to vies ja som to chcela už posledné 3-4 roky tak som si to konečne chcela splnit, ale keby bol ten kurz dlhší tak uz to asi nezvládnem, uz som mala odpor ku všetkemu od cestovania az po hotelové ranajky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tomu se vůbec nedivím. Vloni jsem trávila v Praze dva měsíce a jezdila jsem tam na týden a domů na víkend. To každotýdenní balení bylo úplně o ničem a byla jsem ráda, když to skončilo.

      Vymazat
  2. Super sukňa :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  3. Hezká sukně! Taky mám hodně práce, ale přes léto snad bude klídek... S přáteli to mám podobně, setkání s nimi člověka potěší a uklidní, dobře naladí. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images