Puntíky a džínová bunda

Hi everyone,

 here in the Czech republic we have a tradition. On the first of May we go with our boyfriend or girlfriend and kiss under trees in bloom. It´s a tradition connected to saying that the first of May is the time of love.
 Today I´d like to show you my yesterday´s outfit. I went to work like this and I have to say, since this nice warm weather has started, I´m so glad we don´t have any dress code rules in our office because I would never be able to wear a skirt this short or to go to work wearing a denim jacket.
 I believe you are all familiar with my polka dot skirt. I know you might say that fashion blogs are about inspiration so a blogger shouldn´t wear the same clothes over and over but I think why the hell not if she still explores new ways to wear it, eh? The denim jacker has become my most worn piece as you´ve probably noticed. That´s all I can say.

What about you and dress code? Do you have it in your work? And if yes how do you feel about it?

xx Eve.h

---

Pěkný prvomájový večer všem,

 na úvod doufám, že se vám všem dneska dostalo onoho krásného políbení pod rozkvetlým stromem a že bylo z lásky a sladké, jak se na něj sluší a patří.
 Dneska přináším fotky včerejšího oblečení. Byla jsem tak v práci a musím vám říct, že teď, co začalo být pěkně si hrozně užívám, že tady v Brně nemáme žádný předepsaný dress code jako to mají v Praze. Tam bych mohla na takhle krátkou sukni zapomenout a nakráčet tam v džínové bundě to už vůbec...
 Sukni už určitě moc dobře znáte. Já vím, že můžete namítnout, že módoní blogy jsou od toho, aby inspirovaly a tak by blogerka neměla tahat jeden kousek furt dokola. Na druhou stranu, proč ne, když se dá nosit pokaždé jinak. K bundě jen dodávám, že jste si už asi všimli, že jsem se do ní zamilovala natolik, že ji zkrátka nedám z ruky, teda spíš, že ji nesvleču.

PS: Fotky jsou pořízené před naším domem :)

A co vy a dress code? Máte ho v práci?

Těším se u dalšího příspěvku,

Eve.h


skirt / sukně Topshop
jacket / bunda H&M
t-shirt / triko New Yorker
sun glasses / brýle Anne Christine
shoes / balerínky Street

Mohlo by se vám líbit

11 komentářů

  1. Moc hezké. Na té druhé fotce vypadáš úplně jako z šedesátých let. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti to. Nemyslím, že bys ji nosila pořád, nebo to sem rozhodně tak často nedáváš. :-) Dress code nemáme, ale protože dělám na úřadě a chodí sem dost lidí, oblékám se dost slušně. Džíny jen opravdu výjimečně, když je hnusně, nebo když pak někam jdu a nemůžu v lodičkách.
    Stále (už to sem píšu asi potřetí, promiň) si nemůžu vynachválit tvou krásnou angličtinu, hrozně ráda ji čtu a hrozně ti "závidím", protože já jsem neschopná se AJ naučit. :-( nemáš nějaký tip? Vycestovat se mi už nehodí... Chodím soukromě k lektorce. Doma se na to snažím na chvíli kouknout každý den, ale pořád dělám chyby a tak... :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuju, to jsi mě hrozně potěšila, ale věz, že moje angličitna má k dokonalosti taky ještě hodně daleko. Ale doporučuju hodně koukat filmy a seriály v originále. Třeba víckrát za sebou, aspoň si pořádně uvědomíš, co se tam říká a osvojíš si zvuk toho jazyka. Gramatika to už je horší. Angličitnu jsem chvíli učila, tak doporučuju koupit si English grammar in use od Raymonda Murphyho, je prostě nejlepší :)

      Vymazat
    2. Děkuju za odpověď, rady, a jsem ráda, že jsem tě potěšila, opravdu tě sleduju ráda, jsi moc milá!

      Vymazat
  3. Jednoduché a vkusné..

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  4. Evi, jak to děláš, že ti to vždycky tak sluší? A i když na sobě třeba nemáš v každém příspěvku něco nového, své kousky umíš skvěle zkombinovat a pro mě určitě módní inspirací jsi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju, Lauro ;) Komentáře, jako ty tvoje, jsou pro mě při blogování hnacím motorem :)

      Vymazat
  5. Jů, krásná sukně, tohle ti sluší Evi :)

    OdpovědětVymazat
  6. toto je super outfit, aj celá ty, si super ;) možno trošku výraznejšie pery, by bodli? inak paráááda. musím si pořídit nejakú letnú sukničku aj ja!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc. Já bohužel nemůžu nosit rtěnky, takže výraznější rty na mě asi jen tak neuvidíte :(

      Vymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images