New in

Hi guys,

 when you start making money, it´s almost impossible not to buy things. In last few weeks I went to various markets and shopping with a friend so here´s a review of my latest catches.


---

Ahojte,

 když si tak člověk začne vydělávat sám, prostě to nejde se udržet a občas si něco nekoupit. Za poslední týdny jsem byla na pár akcích a po obchodech s kamarádkou a tohle je výsledek.



I got all these earrings at Open Space Market. First three pairs are from Love Music. Pink pair was a gift from a friend. She was so sweet to bought them for me as a birthday gift.
Love Music had a special offer. If you bought 2 pairs you got one more for free. What a great deal!

---

Naušničky jsou můj úlovek z Open Space Marketu. První troje jsou od značky Love Music a růžové mi koupila kamarádka jako opožděný dárek k narozeninám.
Ty plátěné jsou navíc krásně lehoučké a při nákupu se daly kombinovat vzory. Využila jsem taky akci, co zrovna měli. Při nákupu dvou byly k mání jedny zdarma. No nekup to!


Purple scarf fell on me while I was browsing through accesories in New Yorker. Cold autumn weather is getting nearer every day so it´s necessary to be prepared, right?

---

Fialová huňatá šála na mě doslova spadla v New Yorkeru. Blíží se nám chladné a pěkně nepříjemné dny a tak to chce něco na zahřátí, no ne?



New fall shoes are the only thing I really needed. My old pair is not very fit to use so it was time to buy a new one. Moreover these were exactly what I had on mind.

---

Podzimní boty byly cílený nákup. Moje staré už nejsou jaksi moc k použití, tak byl čas koupit si nové. Tyhle jsou navíc přesně takové, po jakých jsem toužila.


I bought this colorful mug on ceramic market in Kunštát this weekend. Me and my bf stopped there by only briefly today. Walked around stands, bought this lovely mug and a small bowl for my morning cereals, got trdelník and went home.

---

Barevný půllitráček jsem koupila dneska na hrnčířském jarmarku v Kunštátě. Potřebovala jsem nějaký veliký kotlík do práce. S přítelem jsme se tam jen tak otočili, okoukli stánky, koupili jsme tenhle hrníček a k němu misku na müsli, dali jsme si trdelník a zase jsme jeli.

What about your fall shopping? Have you done some yet?

A co vaše podzimní nákupy?

Zdraví vás Eve.h

Mohlo by se vám líbit

1 komentářů

  1. Krásné botky! Přesně takovéhle bych potřebovala.. Jenže já tak nesnáším nakupování bot..!
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images