Black and beige bodycon skirt / Černo-béžová sukýnka

Hi everyone,

after some time there´s an outfit again. I was wearing it last Saturday. I went to my boyfriend´s place and it turned out it wasn´t a very clever choice at all. The sun that was shining the whole day had me fooled completely. When I was on my way to the bus station I found out that it´s really cold and it was too late to go home and change. Before I arrived to my beloved I was frozen as an icicle. Let´s hope the cold and the winter will be over in the end of this week.
What about you? Have you ever been tricked by the weather like this?

Ahojte,

 po dlouhé době je tu opět outfit (ježíš já to slovo tak nemám ráda). V sobotu jsem se v téhle kombinaci vypravila za přítelem. Každopádně se ukázalo, že mě sluníčko, které celý den svítilo, pěkně zmátlo. Až po cestě na autobus jsem zjistila, že se silonky, ač dvoje, do -5°C nehodí a že na sukně je opravdu ještě brzo. Než jsem dojela do Brna, byla jsem zmrzlejší než krápník. Doufejme, že už té věčné zimě ke konci týdne konečně odzvoní.
A co vy? Taky jste se takhle unáhlily?
PS: Omlouvám se za samospoušť.



tee / triko New Yorker
cardigan / svetr Topshop
skirt / sukně HM

Mohlo by se vám líbit

6 komentářů

  1. Moc ti to tu sluší:)) Svetřík je super, mám takové moc ráda, připomínají mi 50. léta a onu pověstnou ženskost:) a taky tu máš moc hezké vlasy:)) Jinak já si taky v sobotu vyrazila na procházku v sukni a pak mi pod ni foukalo a byla jsem značně nevrlá:DDD

    OdpovědětVymazat
  2. Kdepak, chodím sem pokaždé při novém článku, jen je čítám za pochodu, tak jsem jen tichým okukovačem :-) A vrstvení silonek drží mé sukňové manýry v mrazech a musím říct, že celkem zdatně. Ale už aby to šlo bez nich.... No a vsadím se, že přítel si nenechal ujít příležitost takovou sukňovou kočku zahřát :-)

    OdpovědětVymazat
  3. moc ti pristane tá sukňa, vyzeráš super Evi :)

    OdpovědětVymazat
  4. To ti hrozně sluší! Sukýnka je super a zvýrazňuje tvé krásně dlouhé nohy! :) Mě už ta zima taky pěkně štve, taky jsem minulý týden takhle vyrazila, sluníčko umí pěkně zmást! Už aby konečně začalo opravdu hřát a my se tak zbavili té nechutné zimy! :-/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images