My dream dress hanger / Můj vysněný věšák

Hi guys, I´m really sorry for being so absent here. I´m still batteling my exam period. I´m going to do (hopefully) the last one next Tuesday. But it will be really hard to make it through. I´d like to move out from my parents flat soon and of course I have some plans how I would like to furnish my new living and my big wish is some kind of this dress hanger in Carrie Bradshaw´s style. I hate how my clothes is pushed in the wardrobe and to be honest I quite lose a track of what´s there anyway. Well, you can say that it won´t be that practical and I will have to dust it almost every day but I don´t mind as long as I´ll have the pleasure of watching it. Just take a look at some examples yourselves, isn´t it great?
Do you have something similar in your bedroom?

Ahojte, moc se vám omlouvám, že je to tu teď takové zaseklé. Mám pořád zkoušky a snad poslední, ale zato pěkně pekelná mě čeká příští úterý. Protože se už snad brzo budu stěhovat od rodičů pryč, mám svoje plány, jak se zařídím a strašně bych si přála věšák na šaty ve stylu šatny Carrie Bradshawové. Vadí mi, jak mám sukně, šaty a halenky namačkané ve skříni a popravdě už se mi tam toho ani moc nevejde a taky docela ztrácím přehled o tom, co tam vlastně mám. Jasně, můžete namítnout, že se na oblečení bude prášit, ale já je budu pečlivě oprašovat klidně každý den, jen abych se mohla kochat. Jen se podívejte, jak krásně to vypadá.
A co vy? Máte něco podobného doma?

zdroj: www.ikea.cz






Mohlo by se vám líbit

11 komentářů

  1. Drzim palce, Evi :-) ja jdu na snad posledni zitra... a takove vesaky taky mam, s Filou se nam to uz nemohlo narvat do skrine, tak jsme museli expandovat do vedlejsiho pokoje na stojany :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Great! Want it too :)
    follow new ,mind follow back?

    Lovely Greetings from Vienna ,kisses :)

    OdpovědětVymazat
  3. Věšáky jsou krásný, taky jeden vlastním místo kříně a jsem na smíru spokojená. Jenom mám dojem, že se mi v poslední době nějak smrknul, už tam není žádný místo :)
    Moninka

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Všechny jsou z Ikey :)

      Vymazat
    2. Aham, tak já to pochopila jako že nemůžeš žádný takový sehnat, tak jsem chtěla poradit :D

      Vymazat
    3. Aha :D Nene, zatím mám na něco takového moc malý pokoj, plánuju to až do nového :)

      Vymazat
  5. Ten první je perfektní! Taky bych chtěla mít takový věšák. Je to sice nepraktické, ale pěkné.:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hello Eve!! Glad you like my corner :D Love this inspiration! <33

    Some old furniture are amazing but some are not ;) I like a combo like you describing.
    Yes, Israel was very intresting and really an amazing experience :)))


    Take care<33
    xx

    Johanna, Sweden
    ART FASHION

    OdpovědětVymazat
  7. Ten druhý obrázek - to je přesně můj styl! :) Mě to přijde praktické, ale třeba v šatně (já to mám tak, že část pokoje mám oddělenou příčkou ze sádrokartonu) - na první pohled to není vidět, ale když pak vejdeš za stěnu můžeš se kochat a připadat si fakt jak Carrie (a s tím prášením je to příjemnější a nemusíš každý den uklízet - někdy se prostě hodí, něco jen tak hodit do kouta :D). A s tím bydlením Vám fandím, snad to konečně vyjde! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem si našla svůj oblíbený věšák na ručníky do koupelny z této stránky Emako a čekám až mi přijde výplata, abych si ho mohla koupit :-) Zatím si ho nemohu dovolit.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images