Topshop New In


Today is my blog´s first birthday but let´s talk about this tomorrow. To the news now. On Monday I got my package from Topshop. Even though I´m not really rich these days I bought three things. Come take a look at them with me.

Dneska můj blog slaví svoje pravní narozeniny a odpoledne půjdu vybírat dáreček pro vás do narozeninové giveaway, kterou vyhlásím zítra, tak doufám, že se vás zapojí co nejvíc. Teď už o novinkách. V pondělí mi přišel baliček z Topshopu. I přes momentální ne moc příznivou finanční situaci jsem si objednala tři věci. Pojďte se podívat se mnou.


The first is the tiered hem pleated skirt. I´ve wanted such skirt for quite some time but I didn´t see any skirts like that in czech shops. The material is really soft and comfy so it´s ideal for hot weather. This is probably the best piece I´ve ever bought in Topshop.

První je asymetrická sukně. Podobnou jsem sháněla už dlouho, ale v českých obchodech jsem je nikde moc neviděla. Navíc je ještě plisovaná, což na fotce asi není moc vidět. Materiál je moc příjemný a chladí, takže do horkého počasí značka ideál. Pravděpodobně nejlepší kousek, jaký jsem si v Topshopu koupila.


Next there´s the "Love conquers all" tee. The writing is in latin. When I saw it I thought my wardrobe could use a piece like this. I didn´t want any tee with writings like "I´m hot" or "Look at me" so this tee was the perfect choice for me. The tee itself is kind of a rock cut which makes the overall impression. I just have to admit I didn´t expect arm holes to be so big and you must wear a tank top or something underneath.

Další je tričko s nápisem "Láska vše překoná" v latině. Říkala jsem si, že by mému šatníku nějaké takové oživení neuškodilo, ale nechtěla jsem triko tipu "I´m hot" nebo "Look at me". Tenhle nápis nejen, že má co říct, ale ještě hezky vypadá. Tričko samo o sobě je trošku rockovějšího střihu, což dolaďuje celkový dojem. Jen se musím přiznat, že jsem nečekala, že bude mít tak velké díry na ruce a dá se nosit jen přes tílko. Tak odvážná totiž vážně nejsem...




I just couldn´t resist this sequin jumper or knitted dress because it´s really long. It´s quite baggy which wasn´t visible in pictures at Topshop website so me and my mom had to do a little alteration to fit better (you can see it in the last picture). The jumper leaves hairs too and we really don´t know what´s going to happen after washing it. On the other hand I like it very much.

Neodolala jsem ani prvnímu podzimnímu kousku a sice svetru či svetrošatům s flitříky (nevím, jestli to  jde na fotkách dost vidět). Svetr byl ale dost velký a byla jsem v něm jako ve velkém pleteném pytli, tak jsme ho s mamkou musely trochu upravit, jak vidíte na poslední fotce. Jinak svetr celkem pouští chlupy a uvidíme, co se stane až ho vypereme, ale jinak se mi hrozně líbí.

Mám už s objednáváním ze zahraničí celkem zkušenosti tak se vás chci zeptat, jestli by vás zajímal článek o tom, na co si při objednávání dát pozor? Určitě mi dejte vědět ;)

Mohlo by se vám líbit

18 komentářů

  1. Ahoj, určitě by mě článek o tvých zkušenostech a radách. Já se stále nějak bojím koupit něco ze zahraničí...
    Jinak asi nejvíc se mi líbí to tričko. Taky bych pod ním musela ale nosit ještě tílko, protože přece jenom, moc se mi nelíbí, když je vidět skoro celý můj bok:)
    Jinak ten svetr je naprosto úžasnej, mohla bys mi na něj dát prosím odkaz?
    A ta sukně, no prostě jedna báseň! Objednala si moc pěkné kousky!
    Blogu a hlavně bloggerce přeju ať se daří a ať nepřestává a ať je blog s bloggerkou ta nejdokonalejší dvojice!
    Těším se na giveaway a jsem strašně zvědavá jaký dáreček pro nás vymyslíš! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já s ním zase zkušenosti nemám skoro vůbec, takže ano, ano, ano! :) A všechny ty věci, jsou skvělé! Ten citát na tričku bych si dala vytetovat (kdybych si ovšem nechala udělat tetování :D)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné, hlavně to triko! Nešla jsi dnes kolem Městské knihovny? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jestli myslíš kolem Mahenky na Kobližné, tak bohužel... :/

      Vymazat
  4. Já ze zahraničí neobjednávám, nějak jsem pořád nenašla odvahu a bojím se toho :D :) kousky jsou pěkné! Pod to tílko by to chtělo ten "podprsenkový pás" a bude to super! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Utrácím, utrácíš, utrácíme, toť heslo posledních dní :-D Já se totiž před chvílí vrátila z nákupů... Ale Ty si zase virtuálně nakoupila mooooc pěkně, Topshop jede :-) Tílko by mohlo být super i s nějakým barevným podprsenkovým topem, dneska jsem jich pár potkala :-) No krátka už se na všechno moc těším na Tobě! :-) A za článek se taky přimlouvám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, děkuju vám Klárko a Terezko za nápad, ale ani na to nejspíš nebudu mít dost odvahy :/

      Vymazat
    2. :-D máme obě stejné nápady :-) Jsem si jistá, že Ty se s tílkem popereš a dovedeš ho jakýmkoli způsobem k dokonalosti :-)

      Vymazat
  6. Určitě článek chceme! :) Já sice nějaké ty zkušenosti mám, ale ráda se dozvím další okolnosti.
    Super nákup, hlavně ta sukně je úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  7. topshop je jedna z lasek meho zivota=) uzij si super obleceni♥

    OdpovědětVymazat
  8. super věci, hlavně se mi líbí ten top - ten je fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezký nákup. Po tílko si kup podprsenkový pás a je to. :) Já podobný top sháním, ale nikde mi žádný zatím nezaujal. A přes svetr bych dala klidně úzký pásek, ale i tahle úprava vypadá zajímavě. Jsem zvědavá na outfity!
    Já ze zahraničí obejdnávám běžně a zatím jsem (nezakřiknout) špatné zkušenosti neměla, jak s e-shopy, tak ani s nákupem na ebayi. ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky.. ta sukně i to tílko se mi moc líbí, ale ta sukně víc :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Tílko teda není můj šálek čaje, ale ten svetr vypadá přímo božsky!

    http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images