Magic Mike / Bez kalhot

Yesterday I went to the cinema with a friend to see the Magic Mike movie. It was fine I jest felt a little intimated by the orgy scenes but I understand the filmmakers wanted to be true to the subject and environment of the male strip club. I´d say Channing Tatum was carrying the whole movie on his great dancer shoulders. I wasn´t very thrilled about Matthew McConaughey. In the end we agreed he was sometimes more sleezy than sexy even though he was evidently enjoying the role of the male strip club owner. But the most funny and amazing thing was the fact there were mostly girls in the cinema. A few exceptions of course and I wonder what the ladies promised them and I believe the poor gentlemen must have been suffering the whole hour and a half. I also have to admit I don´t like chips and other food in the cinema. I hate when somebody is making noise while I´m really trying to watch the movie. I don´t mind people eating popcorn but I would really put a stop to those chips and candy.
I´d also like to show you my yesterday outfit and picture of coctails we had in the afternoon.
PS: Sorry about my posture and everything. I´m not a born model.

Ne, prosím, nelekejte se, nebudu se svlékat :) Bez kalhot je název filmu, na který jsem se i přes včerejší úděsné vedro vydala s kamarádkou do kina. Film byl fajn, akorát někdy mi moc nesedly přílišné orgiové scénky, ale chápu, že se snažili o věrné zachycení striptérského prostředí. Channing Tatum to víceméně táhl na svých vytančených mužných bedrech. Matthew McConaughey mě moc nenadchnul a s kamarádkou jsme konstatovaly, že chvílema byl víc slizký, než sexy a to i přesto, že si roli majitele pánského strip klubu evidentně užíval. Nicméně největší zážitek jsem měla z toho, že díky akci Kouzelené úterý a samozřejmě převážně pánskému obsazení filmu, byl kinosál odshora dolů, až na pár pánských výjimek (zajímalo by mě, co jim dámy za účast slíbily a věřím, že museli tu hodinu a půl protrpět), narvaný ženským osazenstvem. Musím se taky přiznat, že asi nikdy nepřijdu na chuť brambůrkám a jiným pochutinám v kině. Prostě mi vadí, když lidi kolem mě šustí, zatímco se urputně snažím soustředit na film. Popcorn ještě přežiju, ale ty pytlíky bych začala víc kontrolovat.
Přidávám taky fotku z odpoledního koktejlu a oblečku, ve kterém jsem vyrazila.
PS: Omlouvám se za své pózování, modelka ze mě asi nikdy nebude.
PPS: Na votocvohoz.cz jsem přidala pár věcí tady




tank top, skirt / tílko, sukně HM
vest / vestička CA
sandals / sandálky Street
heart necklace / řetízek se srdíčkem fler.cz

(from the left) american lemonade, virgin mojito, swimming pool
(zleva) americká limonáda, virgin mojito, swimming pool

Mohlo by se vám líbit

16 komentářů

  1. Jsi kočka, strašně ti to sluší! A pózovat umíš, ne že né ;) mě by ten film taky celkem zajímal, ale nějak na něj nemám s kým jít :D ale Channinga miluju, takže si ho nesmím nechat ujít, aspoň na DVD :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky si myslím, že by si strčila do kapsy kdejakou modelínu, Evi :-) Film mě taky zajímá, jen přítel asi nebude stejného názoru :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto jsem vytáhla kamarádku, přítel by taneční film a ještě s pánským striptýzem taky nerozdýchal... Můžete jít s Klárkou spolu, jak tak koukám ;)

      Vymazat
  3. I think your posture is ok in the pictures! :) and u look really nice :)

    I'll definitely go and see that movie too, maybe with my female friends!

    Eli
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  4. Moc velká kočka, Evi! :) Btw. nějaký zajímavý koktejl bar? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Luci ;) Ani ne, stavili jsme se v kavárně ve Špalíčku. Mají tam letní akci; do konce prázdnin mají všecky koktejly odpoledne za 49,- :)

      Vymazat
  5. My fakt ten přívěšek srdíčka máme snad stejnej, Eve:-)
    A moc se mi líbí ta vestička. Mám podobnou, ale rozhodně ne tak šik:-)

    OdpovědětVymazat
  6. od toho filmu sa priznám,že som čakala viac...Chaning bol úžasný ako vždy:Dale nejak neviem...neokúzlilo ma to...ty vyzeráš však kúzelne!!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju vám všem ;) Jste úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  8. Neksutečně nádherné, spadla mi čelist :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zajímavá sukně, v mých oblíbených barvách:)

    OdpovědětVymazat
  10. Odpovědi
    1. Jé, děkuji moc. Od tebe mě to těší dvojnásob ;)

      Vymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images