My weekend

Hi ladies, the number of my followers goes up as I strated my first giveaway but I still secretly hope that they like my blog such as it is. So this weekend was one of the better ones. On Friday I met a friend and we went to our favourite cocktail bar in the city center. I´m glad that she found some time for me because she´s one of the very busy lawyers. Then I had to go to work. Afterwards I went to my bofriend´s place. He was waiting for me with fresh fruits (it was my idea but who cares) and we made a picnic with candles in his room. We were talking and sipping suntonic (metaxa + tonic). Great evening. It was quite sunny on Saturday so we went riding his motorbike. It´s still a new experience for me and we are still learning how to ride it safely together. I did look like a true "fashionista" because I didn´t have clothes to ride a motorbike so my boyfriend lent me his jeans. And you can imagine how it all looked with my new jacket :D It was a fabulous trip around Brno anyway. Then I had to go to work again. To finish this great day properly we went to the pizzeria near his place to get my favourite pizza with ham, cream, corn and onion. This is what a perfect weekend should look like!

Zdravím vás dámy, followerky se mi tu pěkně množí, co jsem vyvěsila giveaway tak snad je to nejen tím, ale taky proto, že jste tu našly něco, co vás zajímá. Teď už ale k víkendu. V pátek jsem se sešla s kamarádkou a šly jsme do našeho milovaného cocktail báru ve městě. Ona je taková ta velmi zaneprázdněná právnice, tak jsem ráda, že si na mě našla čas. Pak jsem bohužel musela naklusat do práce. Večer na mě čekal přítel s čerstvým ovocem (sice to byl můj nápad, ale co už, on měl na strosti provedení...), udělali jsme si u něj v pokoji piknik se svíčkami a suntonicem (metaxa + tonic) a trochu méně tradičně jsme strávili páteční večer. V sobotu se udělalo hezké počasí, tak jsme vyrazili na výlet na motorce. Neměla jsem na sebe zrovna to pravé oblečení na vyjížďku, tak mi přítel půjčil svoje džíny, tak si asi snad radši nepředstavujte, jak to vypadalo :D Nicméně z toho byl pěkný výlet kolem Brna a pak zase hajdy do práce. Perfektní tečkou za včerejškem pak byla moje oblíbená pizza z pizzerky nedaleko milého bydliště. Prostě takhle podle mě vypadá perfektní víkend (až na tu práci samozřejmě)!
PS: Giveaway potrvá do konce příštího týdne!



PPS: Omlouvám se za vzhled stehen, už je načase s tím něco udělat...
PS: I´m sorry baout my thighs, it´s time to do somethig about them!

playsuit, cardigan / overalek, svteřík Topshop
earrings / naušky CA

Mohlo by se vám líbit

8 komentářů

  1. To jsem ráda, že sis víkend užila! :) A náhodou fotka je dobrá a sekne ti to! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mít Tvé nožky, tak se raduji! :-) A je skvělé, že sis víkendu užila, snad bude i Tvůj zbytek neděle stejně příjemně strávený! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. cute outfit :)

    bytorp.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné fotky, ten koktejl bych si dala))

    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. To brčko!

    A stehna takhle v sedě vypadají u nás všech stejně, u tebe ještě dobrý!

    OdpovědětVymazat
  6. Moc milý článek. Určitě se ti tu čtenáři nemnoží kvůli G., ale buď kvůli skvělým postům nebo (a to je taky docela možný) kvůli tvým krásným stehnům...;-) Ta fotka v křesle je úžasná! :-*
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. moc ti to sluší, máš nádherný overal =)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images