Hair care

Today I´d like to show you products I use to take care of my hair. I think my hair is my most beautiful asset so I do need to be good to them. First of all I should say that I go to the hairdresser´s every two months. It´s probably not true that it makes hair grow faster but it definitely looks good and more healthy. I don´t dye my hair, I´m a natural ginger haired girl. So if you´re intrigued feel free to continue reading.

Dneska bych vám ráda ukázala, co pužívám na vlasy. Pokládám svoje vlasy za svůj největší poklad, takže je třeba se k nim podle toho chovat. Nejdřív bych asi měla říct, že chodím ke kadeřnici každé dva měsíce. Vlasy mi určitě nerostou rychleji, jak se to tak říká, ale vypadají o poznání líp a jsou zdravější. Vlasy si nebarvím. Jsem přirozená zrzka. Takže pokud vás tohle téma zajímá, pokračujte.


First there´s a d´oliva Limoni di Amalfi shampoo. I don´t use shampoos from usual chemists. I buy both of them in pharmacy. This one is great because it washes hair very gently and it makes it smell very nice. It is supposed to be a shampoo for a bigger volume, shine and it protects against hair loss.

Jako první tu mám šampon od d´olivy Limoni di Amalfi. Nepoužívám šampony z drogerie, oba kupuju v lékárně. Tenhle je skvělý. Myje vlasy jemně a krásně po něm voní. Má to být šampon pro větší objem, lesk a proti vypadávání vlasů.


Next there´s a Fitoval shampoo. It´s also anti hair loss. About two years ago I had problems with my hair and it felt that it was falling to much. I was lucky because in Brno there´s a hair specialist (it´s very rare here in the Czech rep) and she advised me both these shampoos and a hair treatment below. And after I did exactly as she told me my hair got much more healthy than it was before.

Dále tu mám Fitoval. Je to šampon proti vypadávání vlasů. Asi před dvěma lety se mi totiž zdálo, že mi padají až moc. Vyhledala jsem proto vlasovou specialistku (a že jich v ČR moc není) v Brně a ona mi doporučila oba tyhle šampony i kúru na vlasy, o které bude řeč za chvilku. A hned, jak jsem se zařídila podle toho, co mi poradila, moje vlasy se zlepšily o 100%.


The last there´s the hair treatment from l´Oréal Elseve. It´s antibreakage and it contains ceramides which is one of the building material in hair. You don´t have to wash it. It doesn´t make hair heavy or uncomfortable to touch.

A poslední je kúra od l´Oréalu. Je proti lámavosti a obsahuje ceramidy, což je stavební látka ve vlasech. Je bezoplachová a nijak vlasy nezatěžuje a nedělá je nepříjemné na dotek.

I would recommend all of them if you have similar problems as I had. I´m very satisfied with them.

Všecky výrobky doporučuju, pokud máte podobné problémy jako jsem měla já. Jsem s nimi strašně spokojená

xoxo Eve.h

Mohlo by se vám líbit

15 komentářů

  1. Pěkný článek. Já už delší dobu používám přípravky, které mi sedí a neutíkám od nich. Ten šampon na padavé vlasy neznám, každopádně díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Eve, to mě nikdy nenapadlo si kupovat vlasovou kosmetiku v lékárně. Myslíš, že je to lepší? G.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem s nimi spokojená, jak píšu. Předtím jsem měla většinou šampony z drogerky a s Avonu a když to srovnám s těmi, co používám teď tak je to sto a jedna...

    OdpovědětVymazat
  4. Nedávno mi vlasy taky padaly, tak aspoň vím co příště.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Evi, podle čeho jsi soudila, že ti vlasy padají víc než normálně? (pokud se to tedy dá nějak popsat) :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jejda, to je mi tě líto, to muselo být hrozný! :( Moje padání je nejspíš v normě, ale kdyby náhodou, tak aspon vím, co používat! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Zaujal mě ten šampon Fitoval. Taky mám problémy s padáním vlasů. Mohla bych se zeptat, ten si koupila v lékárně(vím, že to tam píeš, ale tak, pro jistotu)? A prosím tě, kolik stál? Fakt bych ho potřebovala! Děkuju:)

    OdpovědětVymazat
  8. A známe tajemství Tvých krásných vlásků. Díky za tipy! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Paráda! Mám vždycky radost, když někdo doporučuje výrobky, na které nedá dopustit. A jsou-li tvoje vlasy pro tebe poklad (vůbec se nedivím, jsou krásný), tak se taky ráda nechám rozmazlit tvými oblíbenými kosmetickými vychytávkami ;-). Príma tipy!
    Měj se krásně.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  10. Dear Eve, it's so cool that you are a natural ginger hair, love redheads, dyed my hair really red ages ago and I loved it but being natural is much, much better ! That shampoo sounds so nice, I love lemon scent :) Many kisses, your friend Vale

    Fashion and Cookies
    Fashion and Cookies on Facebook
    Follow me on Bloglovin
    Twitter
    Are you on Pinterest ? Join the newest Pinterest competition ! It's fun and you can win $ 60 gift voucher !

    OdpovědětVymazat
  11. Thanks for the tips... I'm terribly lazy with my hair and only go to the hairdresser four, maybe five times a year!

    OdpovědětVymazat
  12. Thanks sweetie, I just followed you! Hope you follow back with JOIN THIS SITE:)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj , kúru od Loreal chcem vyskúšaťuž dlho, je dobrá podľa teba? Mám jemné vlasy, tak nerada používam bezoplachové veci, elbo sa rýchlo mastia potom.. :/
    A ešte aby som nezabudla, nominovala som ťa do Versatile Blogger Award :)

    http://missyfashionable.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. aj ja som tento šampon používala asi pred rokom mi strašne vypadali zredli vlasy no neviem či mi zhustli teda narástli, ale jedno viem už sa farbiť nebudem :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images