Spring combination

Today I was browsing through polyvore and I decided to make a little spring/summer combination. I was sceptic about playsuits but this one from Topshop made me rethink my former opinion. I´m seriously considering buying it. Also this constant freezing makes me think about spring. It feels like the cold weather gotten between people too. Somehow I can´t wait until spring comes and it´s going to feel better. Anyway I hope you like this combination. What about you and playsuits? Do you like wearing them? xoxo Eve.h

Dneska jsem se trochu porozhlížela po polyvore, tak jsem si tam i trošku pohrála a připadala jsem si jako když si hraju s takovou tou papírovou panenkou, co se jí přidávají papírové oblečky. Výsledkem je tahle jarně/letní kombinace. Overaly mi dřív nepřišly moc praktické, ale tenhle krásný z Topshopu mě začal celkem přesvědčovat o opaku a vážně zvažuju, že si nějaký pořídím. Taky mě ten neustálý mráz nutí myslet na jaro. Přijde mi, že se ten chlad začíná dostávat i do mezilidských vztahů. Nějak se toho jara nemůžu dočkat a snad se to s jeho příchodem i všechno zlepší. No snad se vám tahle kombinace trošku líbí. A co vy a overaly? Nosíte? Nenosíte? Zdraví Eve.h

Mohlo by se vám líbit

11 komentářů

  1. Moc pěkná kombinace! Taky už se nemůžu dočkat až shodím všechny ty svetry,kabáty,kozačky ap.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Pravda pravdoucí... I na sobě pozoruju, jak jsem čím dál častěji protivná jak noc.... A ani jsem hned na první pohled nepoznala, že to nejsou šaty, ale overal :-) Já si vloni pořídila jeden "na zkoušku" a hrozně se mi to zalíbila, takže Tě budu nejspíš následovat a nějaký další si taktéž pořídím :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná kombinace! :) Já jeden overal na léto mám, ale moc mě to nechytlo :D :) je to vážně celkem nepraktický :) a jinak s tou zimou máš pravdu, taky mi přijde, že se to nějak přenáší i na chování a tak.. :( už se těším až to skončí!

    OdpovědětVymazat
  4. super outfit..ty šatičky jsou krásné =)

    OdpovědětVymazat
  5. Hii!! :)
    Cute combination, I really like it :)

    xxxxx
    http://danischwanke.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkná kombinace. Dokážu si představit, že bych si to na sebe vzala. Overaly nosím ráda, i když jsou trošku nepraktický, hlavně když si člověk potřebuje odskočit :) A ta kabelka je úžasná!!

    OdpovědětVymazat
  7. Tu kabelku mam podonou, ale kdo ne:) krasna kombinace!

    OdpovědětVymazat
  8. šaty:) jee..uz se teším na leto a na ty to letni veci

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem si jeden overal koupila teď ve slevách, ale upřímě už teď lituju :-) Jinak kombinace stylově a barevně hezká.

    OdpovědětVymazat
  10. I haven't worn a play suit (yet!) but it would have been perfect for my time in Perth!

    ps. Fabulous choice of handbags - one of those is on my wishlist too!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images