My new handbag / Moje nová kabelečka

Hi everybody, I finally got my new handbag from Topshop. Do you remember my Should I ... ? post? I wanted to buy the handbag I attached the photo of. But as soon as I´d decided to buy it, it got sold out unfortunately. I still needed a new handbag for all my junk I carry around with me including my small netbook and the vacuum bottle so I chose another one on Topshop. You may ask why on Topshop, I was desparate, I went through all of the shops in the city center and I didn´t see anything that would have caught my eye. So here´s the winner. I love the chocolate colour. What do you think?
xoxo Eve

Zdravím vás, konečně mi přišla moje nová taška z Topshopu. Pamatujete na můj Měla bych? post?
 Kabelku, kterou jsem měla původně vybranou mi prodali před nosem než jsem se rozhodla, jestli si ji pořídím. V každém případě jsem potřebovala tašku na všechen svůj bordýlek včetně netbooku a termosky, takže jsem si vybrala tuhle. Asi si říkáte proč zrovna na Topshopu... Prošla jsem snad všecky obchody v centru Brna, ale vůbec nic mě tam neupoutalo. Takže tady je ta vítězka... Strašně se mi líbí ta čokoládově hnědá barva. Co na ni říkáte? Vaše Eve


Mohlo by se vám líbit

10 komentářů

  1. Vůbec se nedivím, že u tebe zvítězila, vypadá totiž vážně hezky :-) Ale jestli se ti tam vejde vše, co píšeš, tak musí být větší, než se takhle zdá :-)

    OdpovědětVymazat
  2. nieje môj štýl ale pekná
    ja mám radšej tie bordel vaky také tie veľké čo sa do nich zmestí úplne všetko ...

    OdpovědětVymazat
  3. Love it :) The best part about it is the option it gives you with the two different length straps so you can wear the bag longer on your shoulder or just hold it - options like that on bags are always a bonus. I hope you enjoy styling it with some gorgeous outfits and parading it around town, after all, shoes and handbags are a girls perogative ;)

    Anna xo

    http://lifesshinyprettythings.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. ta první se mi líbila víc, ale kombinace černé a hnědé je u mě poslední dobou vítěz na všech frontách, takže chválím a tiše závidím! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta je úžasná!!! :) Přesně takovou barvu bych teď taky potřebovala k novému kabátu! :D

    OdpovědětVymazat
  6. pjekná je!!!ja som si tiež dneska kúpila kabelku!!tak dúfam,že z nej máš rovnakú radosť ako ja z tej mojej!!lebo ja mám neskutočnu:P

    OdpovědětVymazat
  7. Eve, your handbag is very pretty !
    About smile, you can do it without showing teeth...just a bit of a smile, instead of a laughter ;) I do it too cause I don't like pics with open mouths, haha ! Kisses my friend !

    Fashion and Cookies

    OdpovědětVymazat
  8. Je skvělá! A můžu se zeptat na cenu?
    Mně zítra dorazí černá v balíčku z Forever 21, tak jsem naní zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images