Feel good, look good

Ahojte,

miluju minimalismus. V oblečení, doplňcích, make-upu... Mám prostě ráda, když jsem v každé chvíli sama sebou. Líbí se mi skandinávský styl v oblékání a francouzský styl v líčení a myslím, že v posledních letech je to čím dál víc vidět. Pravda do práce vždycky trochu přitlačím a snažím se vypadat jakž takž elegantně, ale nejlíp mi je v něčem pohodlném a s řasenkou a trochou tvářenky.
Ale co je vlastně cílem tohoto příspěvku, chtěla bych abychom se cítily dobře takové jaké jsme a v čem nám je pohodlně, což přesně odráží můj outfit - tričko Kooks (konečně ho mám, jo!), volné lehké kalhoty a bundička, kterou jsem našla v sekáči za pár šupů...


V dnešní době sociálních médií a YouTube a já nevím čeho všeho chceme mít dokonalé lícní kosti a dokonalé obočí, jako ty holky tam (jo, taky jsem jedna z obětí) a ono přitom stačí si uvědomit, že nám to sluší i bez tuny líčidel a že vlastně všechno, co potřebujeme ke štěstí je dobrý pocit, úsměv a pár líčidel, co nejlíp podtrhne to, co je na nás přirozeně krásné!




Já osobně bojuju se sebevědomím celý život, ale vždycky mi pomůže, když si řeknu, že já jsem já a nemůžu přece vypadat jako někdo jiný. Jsem jenom jedna jediná a to přece stojí za to to náležitě oslavit.
Tak taky zapomeňte na honbu za dokonalostí sociálních sítí a buďte dokonalé právě takové, jaké jste!

Vaše Eve.h

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. A já si tě Evi ani nedokážu jinak představit! Našla sis svůj styl, držíš se ho a sluší ti to maximálně :) Vykonturovaný obličej a do posledního puntíku sladěný outfit nejsou všechno, ba naopak. Člověk se musí od toho vlivu soc. sítí oprostit a vidět to střízlivě ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně a pravdivě napsaný, Evi! A souhlasím s Aničkou :) Ta rádoby dokonalost některých insta hvězd je spíše smutná.
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Kači! Ty jsi rok od roku čím dál víc šmrncovní baba!

      Vymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images