Novoroční šmuky

Ahojte,

doufám, že jste si užili krásné Vánoce podle vašich představ a pod stromečkem se vám splnila i ta nejtajnější přání. Nezadržitelně se nám blíží Silvestr a pokud stejně jako já nemusíte flitry a kdejaké divoké outfity, věřím, že se vám bude hodit můj dnešní průvodce bižu, kterou můžete použít pro zpestření jinak obyčejných outfitů.

Kdo mě sledujete dýl, nejspíš víte, že jsem v posledních letech velká fanynka zlatých doplňků. Jsem přírodní zrzka s hodně světlou pletí, takže zlato mě vždycky krásně rozzáří. A tyhlety vrstvené řetízky jsou prostě nej! Nejhezčí jsou, když vykukují ze svetru s výtřihem do V na holé kůži. Jediná jejich nevýhoda  je, že pokud se potíte, časem zlatá barva zajde. Jsem proto rozhodnutá si našetřit a zainvestovat do řetízků z pravého zlata, které mi vydrží a budu je moct nosit pořád.


Nedávno jsem si nechala udělat druhou dírku do levého ucha a od té doby mě strašně baví kombinovat naušnice. Tyhle zlaté jsem koupila na podzim v HMku a mají obdivuhodnou výdrž na to, že je nosím denně.


Kombinovat ale samozřejmě můžete i stříbrné, štrasové a perličkové naušnice. Myslím, že pokud kombinujete zvlášť ty menší, vypadá to velmi jemně a žensky. Zvlášť pokud vlasy sčešete na jedné straně a necháte ucho vykukovat.


Pokud jste na visací naušnice, pak doporučuji nějaký zimní motiv. Sníh nás bohužel letos na Vánoce zradil, tak si můžete nechat "zasněžit" aspoň uši.


A pokud máte v plánu opravdu naprosto jednoduchý outfit - tričko, sako, džíny - nasaďte tomu punc v podobě těchhle menších "lustrů". Efekt je zaručen!


A jaký outfit máte v plánu na Silvestra v plánu vy? Ať už to bude velká večerní, nebo jen tepláky, přeju vám všem všechno nejlepší do roku 2018. Budu se na vás těšit zase v lednu!

Vaše Eve.h

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Pamatuji si, jak jsem si někdy na základce propíchla druhou dírku v uchu sichrhajskou :D:D Teď už v ní ale naušnice příliš nenosím. Na každodení nošení mám nejraději právě drobné náušničky :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, Kači, tak to klobouk dolů. Já jsem byla celkem ráda, že jsem se s tímhle svěřila profesionálům.

      Vymazat
    2. Teď bych takovou blbost samozřejmě neudělala, holt mladá, blbá :D :)
      A přeji hodně štěstí do nového roku!

      Vymazat
    3. To je jasné, všechno krásné v novém roce i tobě ;)

      Vymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images