Obyčejný blog doporučuje...

Ahojte,

už tu dlouho nebyla žádná kosmetika.

Dneska vám proto přináším své jarní kosmetické oblíbence.

Tak pojďme rovnou nato...


Zoeva Nude Spectrum

Naprosto dokonalá paletka plná zemitých tónů. Koupila jsem ji ještě v zimě a od té doby ji používám neustále. Přiznám se, že spíš využívám světlejších stínů, ale věřím, že později během roku dojde i na ty tmavší. Stíny jsou nádherně pigmentované a mají neskutečnou výdrž. Kam se hrabe Urban Decay! Kromě toho třpytivé stíny nejsou takové namleté třpytky, ale opravdu jemné krásné stíny. Navíc Zoeva je pověstná tím, že stíny neobsahují parabeny a další nepříjemné chemikálie. Pokud by vás paletka zaujala, počítejte, že je trošku dražší, ale stojí za každou korunu. Koupit ji můžete tady. Jen škoda, že nejde na fotce pořádně vidět, jak je paletka krásná a jak vidíte používám ji opravdu hodně.


Sprchový gel s mandarinkou a cedrovým dřevem Yves Rocher

Do Yves Rocher jsem zabloudila, když jsem čekala na kamarádku. Říkala jsem si, že jen tak nakouknu. A to byla osudová chyba, nebo štěstí? Abych vám to vysvětlila, nejsem člověk, co by si nějak extra liboval ve sprchových gelech a pěnách do koupele. Takže je prakticky zázrak, pokud se mi podaří najít nějakou kosmetiku na koupání, kterou ráda používám a neberu ji jako nutnost. Tenhle gel voní naprosto božsky a není ani trochu chemický. A světe div se, většinou se těším až se půjdu večer osprchovat a provoním koupelnu svěží vůní mandarinky. Půjdu si pro další balení až tohle dopotřebuju? Rozhodně!

Chloe Love Story

O téhle vůni jsem psala v loňském roce samostatný článek, který můžete najít tady, takže se o ní nebudu dlouze rozepisovat. Dodám jen, že je to moje jarní a letní toaletka a moc jsem si ji oblíbila. Je totiž lehoučká a zároveň vydrží vonět celý den. Ozkoušeno i v pracovním procesu. Každý rok se těším na ten čas, kdy přestěhuju zimní vůni do šuplíku a místo ní vytáhnu tu jarní/letní.

Suchý šampon Batiste

Věřím, že Batiste znáte taktéž všechny bez výjimky. Začala jsem ho používat na podzim a od té doby je to můj stálý pomocník, když už nemám úplně čerstvě umyté vlasy a nebo potřebuju účesu dodat trochu objemu. Používám mini verzi a už se mi vyplatila i na cesty.  Tohle je moje druhé balení. Navíc tenhle zelený krásně voní. Jen je potřeba dát si pozor na pečlivé protření, protože trošku dělá šedivé stopy.

Znáte některý z těchhle kosmetických zázraků? Máte některý doma, nebo ho máte na vašem seznamu přání?

Budu moc ráda, když mi necháte komentář.

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Achjo achjo, teď jsi mě akorát utvrdila v tom, že paletku Zoeva potřebuji! :-O :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ta paletka je dokonalá :-) používám přesně tyto barvičky, různé odstíny hnědé a béžový a asi ji také nutně potřebuji :-) většinou jsou paletky poskládány nešikovně a využiji z nich sotva půlku, tady bych nešla jen do té černé, ta je tam jako pěst na oko :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ji moc ráda používám a určitě doporučuji ;) A souhlas, tu černou asi jaktěživa nepoužiju :D

      Vymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images