Obyčejné nezbytnosti

Zdravím vás,

 v poslední době jsem začala trošku zkoušet novou kosmetiku a jiné zkrášlovací vymoženosti. Přece jen trávím docela dost času na youtubu a taky hodně koukám na blogy vás ostatních a to všechno mě inspirovalo (za což vám moc děkuji) při návštěvě drogerie zamířit k jiným regálům, než ke kterým chodím zcela neomylně pokaždé.
 Řeč bude o beauty blenderu, korektru od Revlonu a gelu na obočí od Essence.


Beauty blender jsem si moc zamilovala. Používám ho k roztírání korektoru na problematických místech. Věřím, že mnohé z vás vědí, že nepoužívám denně make-up, ale jenom primer a na něj korektor a pudr. S beauty blenderem se korektor nanáší jedna báseň a hlavně pak nevypadá tak hrozně nepřirozeně jako když ho roztírám jenom prsty. Protože se má houbička před použitím navlhčit, pleť je pak i taková zářivější a myslím si, že mi nalíčení taky mnohem dýl vydrží. Beauty blender jsem koupila za cca 100 Kč v DM drogerii a doporučuji ho všema deseti.


Před pár týdny mi došel můj oblíbený Liquid camouflage korektor, takže bylo nutné najít nějaký jiný. V Rossmanu byl samozřejmě regálek Catrice opět vybraný (mimochodem taky většinou vychytáte ten moment, kdy jsou úplně vybrakované všechny poličky, které vás zajímají?). Slyšela jsem ale celkem dobré recenze na kosmetiku Revlon od zahraničních youtuberek, tak jsem polapila korektor Color stay. Je moc příjemný, taky se nanáší štětečkem jako ten od Catrice. Nicméně pokud máte na obličeji trochu víc nedokonalostí jako já, je potřeba ho trochu vrstvit. Nekryje tak dokonale jako Liquid camouflage, ale jinak mu není co vytknout.


Úplnou novinkou pro mě ale byl gel na obočí. Doteď jsem si obočí pouze trošku dokreslovala stínem. Nicméně říkala jsem si, že když o tom od Essence všichni tak básní, že ho zkusím. Mám ten světejší odstín. Když jsem ho poprvé nanesla, přišlo mi to celkem zvláštní - vzhledem i pocitově. Gel ale pak uschne a obočí mi s ním krásně vydrží celý den až do večera, co se se stínem samozřejmě nikdy nepovede. Takže za mě velký palec nahoru a tímto dávám za pravdu ostatním kolegyním bloggerkám!


Gel na obočí a houbičku (beauty blender) seženete dneska tuším už v každé drogerii, ale Revlon mají myslím podobně jako Catrice jenom u Rossmana.

Toť moje malá recenze. Znáte některý z těchhle kosmetických zázraků? Používáte některý? Máte nějaké jiné kosmetické tipy, které stojí za vyzkoušení?

Mějte se krásně,

Eva.h

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Taky jsem před nějakou dobou objevila beauty blender a ten rozdíl v nanášení je opravdu znát :) Korektor ani gel na obočí jsem nikdy nepoužila, ale já nedám dopustit na bronzer od NYC a rtěnky od Rimmelu, pokud se cítím ošklivě, tyto dvě věci mě obvykle zachrání :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnky od Rimmelu mám doma tři a taky na ne nedam dopustit :) Na bronz se určitě podívám, děkuji za tip!

      Vymazat
  2. Nejprve jsem používala polštářek na roztírání korektoru, pak jsem přešla na beauty blender a už jsem si ho nemohla vynachválit.

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images