Mých xy oblíbených věcí

Dneska to bude tak trochu new in mixnutý s oblíbenci. Většina nových věcí se totiž stala tak hojně používanými, že vlastně ani nevím, kde jsem byla než jsem je měla.

Tak pojďme rovnou na to.

Všichni určitě znáte značku kosmetiky Make up revolution. Nově se dá najít i ve vybraných pobočkách drogerií Rossman. No dobře, ne zas tak nově, tuším, že od loňského jara, ale většinou ji tam člověk musí trošku hledat. Na Vánoce jsem kamarádce koupila paletku Essential Mattes a tak se mi zalíbila, že jsem si ji nakonec koupila taky. Klasicky najdete v paletce dvanáct matných stínů, se kterými vykouzlíte líčení na den i večer. Já jsem se do ní zamilovala především proto, že mi třpytivé stíny moc nesluší. V matu prostě vypadám a cítím se i víc přirozeně. Výdrž je spíš horší díky tomu, že jsou stíny matné, ale na den v práci to stačí. Pokud po práci někam jdete, doporčuju vzít paletku a vhodný štětec s sebou a trochu make-up poupravit než vyrazíte. 
 Když už jsem byla v tom, vzala jsem i tuhle krásnou tvářenku. Koupila jsem ji hlavně na zimu, abych měla jakože od zimního větříku ošlehnuté tváře. I tvářenka je matná a troufám si říct, že i moc pěkně pigmentovaná, takže je potřeba s ní opatrně.

Odkazy na obě věci: paletka a tvářenka


Pro ilustraci ukázka líčení očí:


Jak asi víte, nejsem moc velký fanda čteček. Je mi jasné, že budete namítat, že je to přece pohodlnější než s sebou vláčet velké bichle, ale víte co? Já si prostě nedovedu představit čtení bez té specifické vůně knih. A aby knihy v mojí kabelce zase tolik netrpěly, je fajn pořídit jim ochranný kabátek.
 Ten můj byl dárek a já ty krásné vlaštovičky prostě miluju, navíc má obal integrovanou záložku.


A propos knihy. Od Ježíška jsem dostala Stoletého staříka, který vylezl z okna a zmizel... Musím říct, že už jsem se u knížky dlouho takhle nezasmála. Pokud máte rádi detektivky lehce šmrnclé Forrestem Gumpem, tak doporučuju! Rozhodně stojí za to! I za ty prapodivné obličeje spolucestujících v MHD, když se začnu nahlas smát.


A poslední tři věci se budou samozřejmě týkat módy.

První je sada zlatých náramků z H&M. Jak asi víte, moc náramky nenosím, protože mi většinou docela překáží, ale jakmile jsem na háemkovském webu uviděla tyhle tři lehoučké a jednoduché náramky, nebylo nad čím dumat. Nosím je neustále ke svetrům a prostě jen tak, když se mi nechce vytahovat velké náušnice nebo náhrdelníky, ale přesto chci outfit nějak doplnit. Odkaz vám sem bohužel nemůžu dát. Už je nemají.


Další novinkou a zároveň velikým oblíbencem jsou tyhle šňěrovací botky z CCC. Když se začaly "traktorky" zase vracet, tak jsem si řekla, že ani omylem, ale jak jsem tak pořád lozila na weheartit nakonec se mi tenhle trend zalíbil a musela jsem nějaké mít.  Naprosto mě okouzlilo to pohodlí a ta oxfordkovská perforace na špičce.



Posledním oblíbencem asi nikoho nepřekvapím. Teda minimálně vás, co mě sledujete na facebooku
Je jím totiž můj nový klobouk ze Zootu. Po něčem podobném jsem pokukovala už od Vánoc, ale na všech zahraničních e-shopech byly takové, co by se mi líbily, vyprodané. Tak tady je... Hodí se naprosto ke všemu, jen k šedému kabátu ho vzít nemůžu, protože má jiný odstín a trochu to bije do očí.
Pokud se vám líbí, v Zootu mají i černý a béžový tady
V outfitu jste ho mohli vidět v postu o bílé košili


Pokud o tom, ještě nevíte, bude mi teď každý týden vycházet taky článek na webu centrumbrna.cz kde budu psát pod hlavičkou Móda v Brně, tak pokud máte moje příspěvky rádi, určitě zajděte mrknout. Budu dělat rozhovory s představiteli brněnské módní scény a bloggery a reportovat o akcích ve městě, které jsou s módou spojené. Tak se tam určitě mrkněte.

Tak zase příště...

Eve.h

Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. Ten obal na knížky a ty náramky! Krásné :) Klobouk ti moc sluší a o Staříkovi jsme se bavily, super kniha.

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé podobný obal na knížky jsem dostala od mojí sestry k vánocům. A se čtečkama souhlasím, i přes to, že jednu vlastním. Mamka mi vždy nadává, na co utrácím tolik peněz, když si to můžu dát do čtečky, ale jak říkáš ty ... to není ono :)

    Sweet Life with Lena

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné věci - dost chápu, že jsou to Tvé nejoblíbenější :-) Botky jsou super inspirace, asi si podobné taky pořídím. A pokud se Ti líbil Stoletý stařík, bude se Ti od stejného autora líbit i Analfabetka, která neuměla číst - moc doporučuji :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images