Freewill

Ahojte,

aby těch brněnských akcí nebylo málo, ráda bych vás dnes pozvala lehce ex post na akci Freewill.

Anička dostala v minulém týdnu pozvání pro naši skupinu Brněnské blogerky na akci Freewill. Byla to akce pořádaná uskupením či módní značkou stejného jména. Z úvodního medailonku, který se tam promítal jsem pochopila, že se jedná o skupinu mladých kreativních duší, které žijí a tvoří tady v Brně a stejně jako my bloggeři mají pocit, že módní scéna tu trochu upadá a chtějí s tím něco udělat. Celá akce se konala v kině Scala. Na úvod jsme dostaly welcome drink a pak následovala módní přehlídka několika značek. Bylo tam pro každého něco. Nám s Aničkou se nejvíc líbila značka Verchia a já osobně jsem tam moc ráda viděla i značku Cult of the road, kterou založil můj spolužák z vysoké. Mezi každou značkou byla vždycky taková taneční spojovací vložka.Akce se nám moc líbila, jen jsme trochu postrádaly vhled do filozofií jednotlivých značek, které se tam prezentovaly. Příště by neškodil nějaký program nebo leták. Ale jinak byla akce skvělá a jsme rády, že jsme mohly být u toho.

Mrkněte na nějaké to foto z přehlídky značek Verchia a Cult of the road. Bohužel byla v sále tma, takže se vyvedlo jen něco málo z fotek, co jsem vyfotila.


 





Dámy pořadatelky a jejich závěrečný projev :)


Po akci jsme se s Aničkou ještě porozhlédly po foyer a udělaly jsme si dokumentační selfie, že jsme tam vážně byly :)
Anička natočila i get ready with me, tak se určitě mrkněte i na její youtube kanál
Moc jí to totiž slušelo.




A co vy a takovéhle akce? Chodíte, nechodíte? Zajímají vás?

Mohlo by se vám líbit

1 komentářů

  1. Povedený článek, Evi! Krásně jsi to shrnula :) Já se dívala na Facebook, jestli tam už nedali ty ofiko fotky, a pořád nic. Tak snad se jich někdy dočkáme :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images