New in za dlouho

Ahojte,

 dnes to bude takový delší příspěvek o novinkách v mém šatníků za asi dva měsíce. Poslední dobou docela obnovuju šatník a snažím se nakupovat tak, abych oblečení užila co nejdýl. Takže už moc neřeším trendy. Držím se jich, ale nesleduju je úplně slepě.

Tak pojďme na to...


Maxisukně je podle mě na léto must have a tahle smaragdově zelená mi padla do oka ve Stradivariu. Je z moc příjemného materíálu, který krásně chladí po dni stráveném na sluníčku. Má kapsy a je do pasu. Jediné co, tak trochu elektrizuje a nemá rozparek, tak člověk musí dělat trochu menší kroky, ale jinak je opravdu krásná a strašně ráda ji nosím. Vypadá nelíp s černým tílkem a něčím zlatým kolem krku.


Pastelové barvičky k létu prostě patří a na večer k posezení na zahrádce, nebo pro nějaký upršenější den se nějaký ten svetřík s 3/4 rukávem hodí. Zelený jsem koupila od Markéty Bártové na Bloggerském bazárku a růžový jsem koupila ve slevách v Reserved.


Šaty jsou můj první nákup ze Zootu. Vykoukly na mě v nějaké reklamě v černé barvě, ale nakonec jsem se rozhodla pro tuhle světlou variantu. Jsou moc pohodlné a navíc mají přes bříško nějaké to místo až budu třebas někdy ehm ... čekat rodinu :) Vypadají skvěle s džínovou bundou a balerínkami.


Co otevřelo H&M svůj e-shop, pořád ho po očku hlídám a taky mi chodí newslettery. Když jsem zjistila, že mají 24 hodin akci na 20% slevu a poštovné zdarma, musela jsem tyhle kraťasy prostě mít. Strašně se mi líbil vzor a i jinak jsou skvělé. Mají kapsy a jsou opět do pasu. Ideální volba pro horký den, kdy se nechcete navlíkat do šatů, ale chcete se cítit pohodlně. Nejlepší s bílým nebo černým vrškem a sandálky. Mohli jste je vidět v outfitu na blogovém facebooku, nebo tady


A když už jsme u těch svršků z H&M, koupila jsem si tam i tohle jednoduché černé tílko. Černá to je zkrátka univerzál, který skvěle doplní jakýkoliv outfit, ale to Vám jistě nemusím říkat. Je vcelku průhledné, ale černá podprsenka á la bolerko, či jak to nazvat, to spraví. Je vzdušné a moc příjemné do horkých dní. Navíc je to kousek, který vynosíte prostě s čímkoliv. Cena taktéž velmi příznivá - 129,-...


Nejčesrtvější přírůstek je tenhle lehoučký trenčkot. Je to opět další úlovek ze Zootu a jinak je z Vero Mody. Koupila jsem ho s téměř poloviční slevou. Je perfektní k tričku a džínám pro chladnější letní večery. V outfitu jste ho už mohli vidět opět na blogovém facebooku.


Velké brýle byly dárek od Markéty Bártové. Přinesla svoje staré sluneční brýle na bazárek k rozebrání. Dlouho tam ale nevydržely... :)


A poslední kousek jsou tyhle krásné hodinky s příhodným názvem "Strom života". Koupila jsem je opět na Asosu. Chodila jsem je tam okukovat poměrně dlouho až jsem nakonec jednoho dne po výplatě neodolala. Cenově vyšly dost na stejno s hodinkami v běžných obchodech u nás.

A co jste si naposledy pořídili nového vy? Těším se na všechny Vaše komentáře :)

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Koukám, že mintová barva vládne nejen u nás ^_^, fajnové!! =)

    Prima den,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se líbí moc ta maxi sukně, sama je ted tahám skoro pořád. Vypadají bohovsky, žensky, jsou pohodlné a šik. A hlavně jsou trošku rafinovanější, než ty mini :). Pastelové barvy jsou úžasné, jak v létě, tak je ráda nosím i v zimě. Já se ale navíc dívám na složení, protože odmítám dát třeba za akryl 600kč, snažím se koukat i na kvalitu zboží :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  3. tak ta maxi sukně je přesně dle mého gusta a na takovou bych chtěla narazit v obchodě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty vzorované kraťasy a hodinky jsou prostě boží♥!
    ADEL'S FASHION LIFE

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images