Outfitové předjaří

Ahojte,

 ráda bych Vám dnes ukázala něco outfitů z minulého týdne. Fotky jsou hanba povídat, to já dobře vím. Tak prosím zkuste přimhouřit obě oči :)
 Obě kombinace vystihuje slovo jednoduchost. Poslední dobou při nákupech opravdu hledím na to, aby oblečení bylo aspoň trochu nadčasové. V šatníku mi teď zavládlo barevně dost nudné rozhraní, ale fakt je, že skýtá nepřeberné množství kombinací.

První je pracovní pondělní outfit. Už přišlo přesně takové to počasí, kdy člověk neví, jestli jít na lehko, nebo se spíš zabalit. Tak jsem spojila teploučký svetr a lehkou sukni. Oversize móda mě hrozně baví. Lepší než se potit v upnutých tričkách. Když si vzpomenu na tu dobu, kdy byly in holé pupíky, jsem ráda, že je to pryč.


jumper, skirt /svetr, sukně H&M
eternity necklace / řetízek I am

V sobotu už se trochu ochladilo a tak jsem se vypravila s přítelem na nějaké lehké nákupy v černých kalhotách, oversize pudrovém tričku a šedém saku. Řetízek je dárek od kamarádky z Ameriky a je úžasný.


t-shirt / tričko Asos
blazer, trousers / sako, kalhoty H&M
boots / boty Street

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Outfity jsou krásné, moc se mi líbíš v tom sáčku :-)) A jsem ráda, že se řetízek líbí :-)) Já ten od Tebe nosím často a ráda :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Kristy. Ty víš, jak člověka potěšit :)

      Vymazat
  2. Pěkné outfity :) moc Ti sluší ten pondělní svetr, a řetízek se sáčkem je taky super :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images