Pretty in pink

Hi guys,

 on Saturday morning me and my bf went to his beautiful niece´s baptism. What else could I wear for this little princes´s big day than a pink dress. The baptism took place in a small but very old church and even though the deed itself wasn´t that amusing the walk around the church in the historic center of the town afterwards was great and the landscape around was breathtaking. 
Well I had to wear a scarf and my face is a little bit more pale because I got somewhat flu on Friday, but I hope you will forgive me these little imperfections. It was also a chance to try out a new handbag from the last post.

 What about you and color pink? I had always hated it but last few years I started discovering it and I found out that I don´t look like as much as a barbie in it.

xx Eve.h

---


Pěkný nedělní večer,

 v sobotu dopoledne jsme se s přítelem účastnili křtu jeho krásné malé neteře a co jiného si obléknout, když se slaví taková malá princezna, než růžovou. Křest se konal v krásném kostelíku svatého Mikuláše v historickém centru Znojma a i když obřad samotný byl trochu nuda, procházka kolem kostelíku po akci stála zato. Pravda, měla jsem kolem krku omotanou šálu, protože mě v pátek skolila jakási rýma/chřipka/prostě hnus fialovej, a tak šaty tak úplně nevynikly a můj obličej byl ještě vyblitější než normálně, ale snad mi tenhle nedostatek odpustíte, když je to z těch zdravotních důvodů... Vytáhla jsem taky konečně provětrat novou kabelku z minulého postu.

 Co vy a růžová barva? Já jsem ji vždycky ze srdce nesnášela a v posledních dvou letech jí začínám nějak přicházet na chuť a zjišťuju, že v ní nevypadám až tak jako cukrová panenka, jak jsem si dřív myslela.

Přeju vám všem hezký večer nebo den a těším se u dalšího postu.

Eve.h



dress, blazer, handbag, tights, scarf / šaty, sako, kabelka, punčocháče, šátek H&M
ballerina shoes / balerínky Street
sunnies / sluneční brýle Anne Christine

Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. Však si taky v růžové pořádná kočka :-) V takových odstínech ji sama rozhodně můžu... A kabelku jsem obdivovala už minule a musím i dnes - taková by se mi taky šikla a né že né :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to i navzdory nemoci slušelo, mám ráda kombinaci růžové a šedé a tobě se povedla na jedničku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju vám, holky. Ani nevíte, jakou mi vaše milé komentáře udělaly radost :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images