Eve H. in Prague again

Hey guys,

 from time to time work in Prague needs to be done so I went there on Monday. I had a lot to do but I found some time to stop by in Palladium on Tuesday. I wanted to buy something pretty and stop by in Topshop but I was disappointed once more because I didn´t find anything I would like. I just bought some macaroons for home and took a photo of my outfit in a changing room so you could see what an elegant worker I was.

What about you and shops in big cities?
---


Ahojte,

 čas od času se stane, že je potřeba s něčím pomoct na naší centrále v Praze a tak jsem se tam v pondělí vypravila. Práce bylo hodně, ale jeden den jsem si zašla do Palladia, že když už jsem tam, tak si koupím něco pěkného a kouknu, co mají v Topshopu, ale bohužel mě to zase na celé čáře zklamalo. Koupila jsem si jen makronky na doma a pofotila se v H&M v kabince, abyste aspoň viděli jaká jsem byla velkoměstská elegánka.


Jak to máte s pražskými obchody? Chodíte tam rádi(y)?



 dress / šaty Topshop
tights, blazer / punčocháče, sako H&M

My most favorite sweets / Moje nejoblíbenější sladkost


Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Do Palladia chodím strašně ráda, abych - stejně jako ty - zjistila, že tam nakonec nic nekoupím. :-/ Musím se vyhýbat knihkupectví, jinak bych skoupila vše. :-D Mile ale překvapil MY na Národní. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já zrovna do Palladia chodím nerada (ráda snad jen na čínu do vrchního patra). Věčně je tam přelidněno a to při nakupování nesnáším. Raději mám méně frekventovaná nákupní centra :)

    PS: líbí se mi tvůj elegánkovský outfit! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavý je, že většina lidí má na Palladium stejný názor jako vy, holky :) Děkuju vám za milé komentíky ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Looking gorgeous dear!

    Stai in touch with me on BLOGLOVIN

    Love,
    FASHIONHYPNOTISED

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images