Cosmetic new in / Kosmetické novinky

Hey guys, I´m sorry for not posting. I´m just very busy with school and we´re also buying a kitchen with my bf, so I´m sure you can imagine. Anyway I had to buy some cosmetic stuff. I quickly show you and later on I´ll write some reviews for you. 

Ahojte, předně se moc omlouvám, že o mě není ani vidu ani slechu, ale škola mě opravdu plně zaměstnává, krom toho si s přítelem zařizujeme kuchyň, no co vám budu povídat.... Každopádně jsem musela  pokoupit nějakou kosmetiku, tak vám ji jen v rychlosti představím a brzo budou snad i nějaké recenze. Něco jsm zkrátka dokoupila a něco zkouším poprvé.


1. Purifying facial mask / Čistící pleťová maska Avon
2. Eye cream / Krém na oční okolí Avon
3. Elseve anti-breakage balm / Elséve balzám proti lámavosti vlasů
4. S-he zone concealer / S-he zone korektor

The first two things are completely new to me. Because I´m 25 (and please, don´t laugh, it´s difficult to admit that and written it looks even more scary) I need an eye cream. There was a sale in Avon catalogue so I took the facial mask too. The hair balm is a substitude for L´Oréal hair cure I used before. I have only good experience with this brand. I´m running out of concealer so I bought some more.

První dvě věci jsou zatím pokus. Jelikož už je mi 25 (a prosím, nesmějte se, fakt to není lehké přiznat a takhle napsané to vypadá ještě děsivěji), potřebuju už nějaký krém na oční okolí a že měli v Avonu akci, tak jsem si k němu vzala i slupovací masku s okurkou. Co se týče balzámu na vlasy, je to taky tak trochu pokus, ale musím říct, že s L´Oréalem mám jen dobré zkušenosti. Užívala jsem od něj bezoplachovou kúru na vlasy, ale už s nevyrábí a tak jsem se rozhodla zkusit tenhle balzám. A konečně korektor, ten jsem jen dokupovala.

Mohlo by se vám líbit

7 komentářů

  1. Teda to jsem netušila, že je ti 25, myslela jsem že tak 22...ale mně taky často všichni tipují tak o 2 roky míň ( ale je to výhoda, v padesáti to nám mladě vypadajícím budou ostatní závidět :D )

    OdpovědětVymazat
  2. Na tu slupovací masku jsem taky koukala, určitě bude skvělá a bude příjemně vonět! Těším se na recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vzhledem k tomu, že studuješ už nějakou tu dobu na výšce, je mi jasné, že ti musí být víc, ale tipla bych tě na 18 :)

    OdpovědětVymazat
  4. Když na 25 nevypadáš, tak je to v klidu (ne, že by 25 bylo tolik, ale já to TEHDY skoro obrečela) :-D Ten korektor vypadá jak ořezávátko :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Buying a kitchen?! that sounds a little stressful....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. If only a little, it´s more stressful than I thought it would be... It´s complicated because of his parents... :(

      Vymazat
  6. Milá Evi, parádní kosmetický novinky! A doufám, že nám tu časem ukážeš nějaké záblesky z nově zařízené kuchyně! ;-) Tak ať to všechno šlape, moje milá.
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images