Autumn wishlist

Hi ladies, it´s really unfortunate but the end of August is approaching very fast and it´s necessary to think about what to buy for the next season. I only have a few things as I´m not exactly rich nowadays. After reading "the Parisian chic" book I need to have a classic trenchcoat. I´m also looking for a denim jacket, I got to like the combination of the jacket with a skirt or a dress. Another item are dark blue skinny jeans. Those I have doesn´t fit me very much and I need some from a more stretchy material. I´m also going to shop some over-the-knee stockings and warm tights because I don´t feel like putting away skirts and shorts yet.
What´s on your autumn wishlist?

Ahojte, je to nemilé, ale konec srpna se trapem blíží a tak je potřeba rozmyslet co koupit na podzim. Mám toho jen trochu, protože nějak nejsem při penězích. Po přečtení oné pařížské knížky jsem zjistila, že mi v zásobě zoufale chybí klasický trenčkot. Taky se poohlížím po nějaké džinové bundičce, začala se mi totiž líbit kombinace budničky se sukní či šaty. Tmavě modré skinny džíny budou další nutnost. Jedny mám, ale nějak mi nesedí, tak bych chtěla nějaké strečovější. Nakupovat budu i nadkolenky a teplé punčocháče, sukně a kraťasy se mi ještě nechtějí odložit.
A co obsahuje váš podzimní wishlist?


Mohlo by se vám líbit

15 komentářů

  1. Jednoznačně také potřebuji béžový trench, ráda bych i křivák a pak peněženku - do té jsem se rozhodla zainvestovat a doufám, že to bude stát za to. :) A dál se uvidí, mám sepsaný wishlist v diáři, tak podle toho postupuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta džíska mě uchvátila. Chtěla bych taky takovou. Ale mě v nich bývá strašná kosa:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Pociťuju stejný nedostatek (ta knížka nám ale dává, co? :-D), zrovna minulý týden jsem na jeden dokonalý kabát narazila v sekáči, ale bohužel mi byl velký a nezachránil to ani pásek, ale budu hledat dál... Snad budeš úspěšná v hledání i Ty, džínovou bundičku bych řekla, že taky můžeš najít někde v sekáči, já jich tam vídám docela dost nositelných :-) A na podkolenky a všechno tomu podobné se docela těším, asi jedna z mála věcí na podzim.... Za sebe bych ještě doplnila, že mám v plánu si pořídit nějaké buď kotníkové gumáky nebo něco ve stylu biker boots, ještě nejsem rozhodnutá, každopádně při pomyšlení na něco víc než plavky mi momentálně trochu zatepluje mysl :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, že jsme tu knížku vůbec otvíraly co? Uvidím, nakupovat budu až po narozeninách až na to jaksi bude...

      Vymazat
  4. To je pěkný wishlist, Evi :-) Skoro stejný kabátek i bundičku i skinny mám :) na nadkolenky bohužel nemám nohy, ale tobě budou strašně slušet, těším se na outfity s nima.
    A co si přeju já? Určitě ještě nějaké svetry a možná kabelku..

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý wishlist :) Čteš mi myšlenky, i já jsem si ho dnes udělala. Já nadkolenky nemám ráda, jinak ostatní se mi líbí moc :)

    OdpovědětVymazat
  6. Trenčkot jsem si koupila už v červnu v Tescu za 370 Kč :) a po světlejší džínsce co by se dala nosit ke kalhotům, sukním, šatům i šortkám taky pokukuji :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvely wishlist, džinsovu bundičku hladam :)
    Inak som tvoj novy sledovatel :) Super blog :)

    OdpovědětVymazat
  8. džínsová bundička jednoznačne áno!! :))

    OdpovědětVymazat
  9. Docela mě děsí, jak všichni vytahují podzimní wishlist! Nee, podzim nee!

    Džínovou bundičku bych strašně chtěla taky, moc se mi líbí, ale přijde mi, že tlustčím holkám vůbec, ale vůbec nesluší. Achjoo..

    OdpovědětVymazat
  10. amazing pieces!
    nice blog, good job!
    keep it on

    xoxo P.P.
    http://www.rebelission.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Nice list! I already have a trench and a denim jacket, that will surely be useful in autumn. As for the dark denim, have a look at some "jeggings" cause they look like jeans but they are as comfortable (and elastic) as leggings <3
    I bought one from American Eagle!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  12. nadkolenky plánuju taky koupit:))
    klasický trenčkot jsem sehnala minulý podzim v Tescu, značka F&F za krásných 500 korun:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images