My outfits (last two weeks) / Moje oblečky (poslední dva týdny)

Hello ladies, the worst exams are finally done which means more time for blogging. These are outfits I wore in last two weeks. The weather was rather awful so I mostly wore jeans and jacket or blazer. in fact this whole post should be called blazer +. Unfortunately there´s no picture of me modelling my outfits because there was nobody to take pics of me or when I went somewhere I forgot to take my camera with me. Anyway sit comfortably, here we go :)

Zdravím vás, konečně jsem se v rámci zkouškového období dostala do fáze, kdy mě už čekají jen takové ty lehčí zkoušky. Mám tak konečně čas vám ukázat, co jsem poslední dva týdny oblékala. Počasí bylo spíš chladné, tak poslední dva týdny patřily převážně džínům a nějakému tomu saku. Vlastně skoro celý tenhle post by se mohl jmenovat sako +. Omlouvám se, že to neuvidíte na mě, ale vždycky, když jsem někam jela, nebyl prostě doma nikdo, kdo by mě vyfotil, nebo jsem si zapomněla vzít foťák. Tak se pohodlně usaďte, začínáme :)

 

I went to my flirt dance lesson in this comfy outfit. Next week we´re performing at another flirt party. We are going to dance on Selah Sue´s song This world with big silk veils. It´s very emotional dance and I look forward to performing it very much. Hopefully someone will record it.

Tenhle obleček mi posloužil k cestě na hodinu flirt dance. Mimochodem příští týden bude opět flirt party a moc se na ni těším. Tančíme s obrovskými hedvábnými závoji na písničku od Selah Sue This world. Je to krásná pocitová věc. Snad mě někdo natočí.

jacket, cardigan / bunda, svetr Topshop
tee, jeans / triko, džíny HM



I was wearing this when I went for an exam. It brought me good luck because I got B from the feared human resources managment.

Tohle je zkouškový ohůzek a musím říct, že zafungoval. Pomohl mi získat béčko z obávané zkoušky z personálního managementu.

blazer / sako Hm
tee / triko New Yorker (old)
jeans / džíny Anne Christine

 
Next there´s last weekend´s outfit. First I went to the business law exam, to the indian restaurant and on Saturday to the Museum night I told you about in the previous post.

Dál tu máme obleček z minulého víkendu. Nejdřív jsem v něm absolvovala test z obchodního práva, večer indickou restauraci a v sobotu muzejní noc :)

all / všechno HM


Last but not least there´s yesterdays supercomfy outfit. I just love love love these pants. They are flowy and light, you aren´t cold in the evening either (well if there aren´t only a few degrees above zero). Their another advantage is they can hide unshaved legs when it´s warm outside.

A poslední tu máme včerejší superpohodlný ohůzek. Ty kalhoty si prostě nemůžu vynachválit. Krásně větrají a hladí pokožku na nohou, když zafouká větřík, k večeru zase zahřejí (pokud není něco málo nad nulou). Mají taky nespornou výhodu, a sice že jsou perfektní schovka neoholených nohou.

blazer / sako Topshop
tanktop / tílko HM
pants / kalhoty Tally Weijl

Mohlo by se vám líbit

9 komentářů

  1. Gratuluju ke zkouškám, ten zbytek už bude určitě brnkačka :-) V moc pěkných ohůzcích si byla k vidění, obzvlášť se mi líbí puntíkaté tričko a kytičkované kalhoty z Tally Weijl, já si je tam byla taky zkusit, ale bohužel mi vůbec neslušely, měla jsem v nich hrozně narvaná lýtka :-D

    OdpovědětVymazat
  2. první a poslední jsou přímo dle mého gusta! moc pěkné! a gratulace ke zkoušce ;)

    OdpovědětVymazat
  3. První a předposlední je nejlepší! :) Akorát mi nějak nepasují džíny na zkoušku, to by u nás ve škole neprošlo, leda tak černé, to možná ještě jo.
    Gratuluji ke zkouškám! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, u nás na škole se na tom tolik nebazíruje, zvlášť když jdeš jen na písemku, jako jsem šla já :)

      Vymazat
  4. krásné outfity :) Jinak také gratuluji ke zkouškám a máš u obou dvou outfitů s sáčkem moc pěkné sáčko :)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji ke zkoušce! Ten poslední je super, ty kaťata se mi moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. krásný! :-) MOC TI TO MUSELO SLUŠET!

    OdpovědětVymazat
  7. Eve your country is lucky to have such a fun, fashionable girl like you :) I love these outfits and its sweet you did this post even though you couldnt post with you in them! Im soooo happy to hear you got a B in your HR exam - I know how stressed you were.

    xx

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuju za gratulace ke zkouškám, jste prostě zlaté :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images