Valentine´s day / Valentýn


When I was younger I always hated Valentine´s day because everyone around me had boyfriend and I didn´t. Also some Valentines were marked by my unsuccessful attempts to tell someone I had feelings for them. As it´s obvious this holiday used to be the one connected with suffering and enormous pain. Since I met my boyfriend it´s rather a normal day than a celebration of love. I usually get a single red rose or a heart shaped box of chocolates. But we celebrate our love everytime we´re together and that´s the most important thing I think. So Valentines day means celebrating you have people who love you around you, like your family and friends. I´d also like to thank all my readers and Terezka for giving me One Lovely Blog Award. It means a lot for me because I don´t think about my blog as anything special and I´m always glad to see that someone likes it and is interested in what I have to say or show you here. So thank you, you´re the best :)

Když jsem byla mladší, nesnášela jsem Valentýna. Všichni kolem mě měli přítele či přítelkyně a já byla pořád jako kůl v plotě. Byl to navíc den poznamenaný mými občasnými velmi neúspěšnými pokusy říct někomu, že se mi líbí. Takže se s ním pojilo utrpení a nevyslovitelná bolest. Co jsem potkala mého přítele, je to prostě normální den spíš než nějaká horoucí oslava lásky. Většinou od něj dostanu rudou růžičku nebo nějakou dobrou čokoládičku, ale slavíme naši lásku vždycky, když jsme spolu a to je nejdůležitější. Valentýn pro mě tudíž dneska znamená oslavit lidi, kteří vás mají rádi, jako rodina a přátelé. Taky bych chtěla poděkovat všem mým čtenářům, kteří se sem na blog vrací. Moc děkuju Terezce za udělení One Lovely Blog Award, strašně mě to potěšilo, protože nepovažuju svůj blog za něco extra a jsem hrozně ráda, že se někomu líbí a zajímá vás, cokoliv co mám na srdci nebo co sem vystavím. Takže moc děkuju, jste nejlepší :)

Moji kandidáti na ocenění:




Mohlo by se vám líbit

12 komentářů

  1. Musím se smát, když se vzpomenu na svá pubertální léta, jak jsem Valentýna hrozně prožívala a svým idolům anonymně odesílala přáníčka a čekala na zázrak :-D Ale naštěstí už jsme velké holky (i když někdy bych radši byla zase tou malou, co ty? :-)).... Užij si dnešní den :-) A ocenění si určitě zaloužíš!

    OdpovědětVymazat
  2. Jéééé ♥
    Užij si krásný den, Evi :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ocenění si určitě zasloužíš! :)
    Já Valentýna slavím, ale ne nijak šíleně. Já jako malá doufala, že dostanu nějaké přáíčko od mého idola. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. přeji ti hezkého valentýnka,užij si ho s přítelem :))

    OdpovědětVymazat
  5. Kvůli těm hrozným zkušenostem z mládí Valentýna neslavím.. :D :-/ to bylo vždycky ponížení, když jsem jako malá šla vyznat lásku svému idolovi.. :D přeju hezkého Valentýna! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Těší mě, že konečně někde nečtu jenom samé nadávky na Valentýna. Já si totiž myslím, že tradice jsou hezké, ale dál je na každém, jak to pojme. Manžel je bohužel v práci, já jsem naštvaná, tak dneska oslava lásky asi nebude :D Gratuluju k ocenění.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky, dnes mám na blogu pro všechny povalentýnskou slevu na oblečení 20%, pokud máš zájem tak se stav podívat, při koupi více kusů ušetříš na poštovném :)

    Hezký den,
    N.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to doufám, že jste si včerejšek se svým přítelem užili. A nebuď prosím tak udivená, že máme Tvůj blog tak rádi, ty a Tvůj blog si to totiž zasloužíte ;)

    OdpovědětVymazat
  9. gratuluju k ocenění =)...a já valentýna nějak neprožívám

    OdpovědětVymazat
  10. s tím Valentýnem to máme oplně stejně :-)

    A bog máš pěkný tak ho začni tak považovat :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Evi, tvůj blog je skvělej a mám to tady ráda. Takže gratuluju.
    A jinak co se mě týče, tak já nevím, co říct. Ale díky moc..

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images