Eyeshadows

Not so long ago there was a post about my cosmetic box and I promised to show you eyeshadows I use sometimes. So here they are...

Nedávno jsem tu měla post o mojí kosmetické krabičce a slíbila jsem, že ukážu i stíny, které čas od času nosím, takže tady jsou...


First there are quatro eyeshadows from Avon it´s called Tahitian turquoise. There´s brown, beige, light green and dark green. I use the first two colours for school days mostly. There´s also a manual how to apply the colours on the eyelid, which I think is very helpful. They last quite OK. The price wasn´t half that high as I remember. They aren´t in offer anymore but I´m sure that you can find some colour alternative in Avon catalogue.

Nejdřív tu máme stíny quatro. Je to odstín Tahitian turquoise. Je tam hnědá, béžová, světle a tmavě zelená barva. Většinou používám první dvě, nosím je do školy. Zespodu je návod, jak stíny aplikovat na víčko, což si myslím je dobrá věc. Celkem vydrží a cena nebyla nějak vysoká, řekla bych tak průměr. Už nejsou v nabídce, ale myslím, že se tam určitě najde nějaká barevná alternativa.


Next there´s Urban green by Rimmel. I bought it in DM drugstore. I don´t wear it that much. Only sometimes when I´m wearing something green.

Pak tu mám Urban green od značky Rimmel. Koupila jsem ho nedávno v DM drogerce. Moc ho nenosím, jenom když si na sebe vezmu něco zeleného.


The last ones are called Purple haze. They are my most recent purchase from Avon again. I wear them for work in theatre mostly and for nights out. I would love to learn how to create a smokey eye look as I´m sure these would perfect to do it with, but I´m not that handy when it comes to eye make-up.

Poslední tu mám Purple haze. Je to zatím můj poslední nákup očních stínů z Avonu. Nosím je nejčastěji do práce nebo, když jdu večer někam do města. Strašně rády bych se naučila s nimi vytvořit smokey eyes, ale prostě jsem na to asi levá.... Tak jenom tak šmrdlám jak to jde.

So this was the rest of my cosmetic box hope you liked it a little. xoxo Eve

Tak to je už vážně všechno, co mám u sebe v krabičce. Snad se vám to aspoň trochu líbilo. Vaše Eve

Mohlo by se vám líbit

17 komentářů

  1. Častokrát si říkám, jaká je to škoda, že se se stíny moc nekamarádím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tie čierne vyzerajú ako skutočne čierne! (čo je super, lebo žiadne také poriadne neviem zohnať) vďaka :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja tiez nemam rada tiene,som proste leniva jak taka svinka

    OdpovědětVymazat
  4. pěkný článek...já si stíny moc nedávám, a když už tak jen kouřové

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké barvy máš! :) Mě se líbí ta poslední paletka.. a o smokey eyes se taky marně snažím už pár pátků a nic :D ale třeba na to časem přijdem ;)

    OdpovědětVymazat
  6. vyzerajú dosť dobre:)tie fialové a čierne sú dosť dobré!!:P...

    OdpovědětVymazat
  7. So many pretty colours Eve! :) You have some great eye shadows in your make up bag thats for sure. These would be so so perfect for any kind of wear - weekend, work, or just daily wear! I really do need to invest in some nicer eyeshadows for my own make up bag!

    Anna xo

    http://lifesshinyprettythings.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. nicee!i am a new fashion blogger from indonesia living in singapore :) i really like your blog. i will really reaaally appreciate & it will be an honor to have u as my blog member. 



    and of course i will folback!!! :D also, u can mention me anytime on twitter @tiodang if you want me to check out your latest post & leave a comment ^^ 
i've just recommend your post to google!u can check it! that's what u got if you keep in touch with my blog too!! hope u will do the same ^^

    OdpovědětVymazat
  9. I love all of these eyeshadow palettes and colors bc my eyes are green so I use a lot of golds, browns, greens, and purples!

    xx

    Erin @ http://www.trufflesnruffles.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Na ty poslední jsem včera koukala ve vánočním katalogu Avonu, chci si tam nějaké objednat a nevím, jaké zvolit. Ty tvé vypadají hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Paletky mám ráda, ale zamilovala jsem se do pigmentů. Zatím mám jen dvoje - jedny Nude od ELFu a pak bronzové z Pupy (bude o nich článek:)). A chystám se na Barry M.

    OdpovědětVymazat
  12. Ty dvě paletky mě opravdu baví, hezké barvy na každodenní líčení.

    OdpovědětVymazat
  13. :)ja mám Brno veľmi rada!!máme tu aj nejakú rodinu,každý rok niekedy aj 2x tam chodíme na hroby a tak popozerať,takže v pohode:)dokonca za rok a pol sa tam sťahujem a idem do Brna študovať:)...ty nebodaj bývaš v Brne??:P

    OdpovědětVymazat
  14. no tak tomu ver!!:P...aale nie!!fakt sa tam teším!Brno má skvelú atmosféru:Ptak to ked tam prídem pôjdeme na kafčo hej??:)

    OdpovědětVymazat
  15. Barvy takhle sice hezký, a v katalogu taky, ale z vlastní zkušenosti vím a příjde mi, že je zbytečný kupovat si stíny od avonu. Moc toho na očích nevydrží a rozhodně nejsou tak výrazné jako v paletce...

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images