Moje oblíbené letní outfity

Ahojte,

léto nám pomalu končí... Je to neskutečná otrava. Člověk se na ně celý rok těší a pak je po dvou měsících po všem. Ale než bude definitivně po všem, ráda bych (tak trochu i pro sebe) shrnula, jak jsem na tom vlastně byla. Jak víte, snažím se minimalizovat svůj šatník. Malá rekapitulace po každém ročním období je jedním z kroků jak zjistit, jestli věci, které mám, opravdu využívám.
V postu vám představím jen tři outfity, ale musím říct, že jak jsem si to procházela v hlavě, celkem se mi daří být efektivní a taky už vím, co po letošní sezóně vyřadím.
Tak pojďme na to!

Košilové šaty


Tyhle konkrétní jsou z materiálu cupro a koupila jsem je letos na jaře online na H&M v jejich concsious kolekci. Cupro nebolli mědnaté vlákno je měkké jemné nekonečné vlákno s hedvábným charakterem. Patří mezi nejstarší umělé textilní vlákna. Moc příjemně mě překvapily, protože jsou strašně pohodlné a vzdušné. Košilové šaty jsou podle mě jeden z kousků, který bude nadčasový a šik v každé době. 
K šatům jsem většinou sahala po hnědých botách a doplňcích a zlatých špercích. V poslední době mě hrozně baví míchat spolu různé zlaté řetízky. Kabelka je můj suvenýr z Bali.



Bílá sukně


V létě nesnáším, když se na mě něco lepí a tak upřednostňuju bavlnu. Tuhle kombinaci sukně a pánské košile jsem si moc zamilovala... Navíc proužky... Ach... I tady se držím hnědých sandálků, "slaměné" tašky a zlatých náramků. Hrozně mě baví ta jednoduchost, vzdušnost, ohrnuté rukávy a detaily. Košili i sukni mám v šatníku minimálně dva roky. Kabelku jsem koupila letos na jaře. Když jsem byla malá, máma měla podobnou, tak si říkám, že i ta by mi mohla dělat společnost dalších pár let. Navíc je to pro mě fakt nostalgie...



Skládaná sukně


A poslední je skládaná sukně. Pro ty já mám prostě slabost... Mám tuhle zelenou (na fotce ta krásná zelená barva ani tolik nevynikne) a pak ještě růžovou krajkovou, tu jste mohli vidět v posledním postu o tom, co jsem nosila v jednom letním týdnu TADY
Zelenou mám čím dál radši a i když by mělo léto být hlavně o světlých barvách, nejradši nosím zelenou s černou. S bílou to nějak není ono.
Navrch stačí mít kupu doplňků, co fungují jak s tmavým tak se světlým a máte vyhráno.

Léto miluju hlavně proto, že nemusím promýšlet různé vrstvy. Prostě na sebe hodím pár věcí a jsem hotová a prostě to funguje a je to pecka! Nedám taky dopustit na džínovou bundu. Ta je v létě můj nelepší kámoš.

Co v létě rádi nosíte vy? Který outfit se vám líbí? Budu moc ráda, když mi dáte vědět v komentářích.

Vaše Eve.h

Mohlo by se vám líbit

9 komentářů

  1. Juj tak z týchto outfitov priam kričí leto! Mne sa najviac páči ten prvý, pretože biela je na opálenej pokožke nádherná!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty šaty mám hodně oblíbené. :) Děkuji, že ses zastavila.

      Vymazat
  2. Krásné outfity! Kde jsi koupila tu kabelku na druhé fotce? Je nádherná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Markétko, kabelka je z H&M. Ještě ji mají na e-shopu, kdybys měla zájem :)

      https://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0553069002.html

      Vymazat
  3. Ty košilové šaty musí být velmi pohodlné, vůbec celý outfit máš moc hezky sladěný :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Pavlinko. Tvoje komentáře mi vždycky udělají radost.

      Vymazat
  4. Mně se moc líbí všechny tři outfity. :) Ideální na léto a horké letní dny.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images