Svetr story

Ahojte,


člověk se ani neotočí a najednou je tu skoro prosinec. Moc se omlouvám za tu dlouhou dlouhou prodlevu. Skoro hned po festivalu jsem odjela na dva týdny pracovně do Ameriky a když jsem se v srpnu vrátila, najednou už jsem musela běhat kolem svatby. 
V září se na mě zase svalila neskutečná hromada práce a tak to bohužel bylo celý říjen a půlku listopadu až doteď. Bohužel mě kvůli tomu opustila veškerá kreativita a taky chuť po práci cokoliv jiného dělat. Ale jsem zase zpátky!

A protože se nám venku dost výrazně ochladilo, mám pro vás dneska hřejivý článek. Když je zima, je nejlepší se zachumlat do něčeho teplého a přiznejme si to, někdy to pohodlí má přeci jen přednost před stylem. A protože v zimě prakticky žiju ve svetrech, ráda bych vám dneska poradila, jak to udělat, abychom nemrzly a přesto byly krásné a samy sebou.

Dopředu se omlouvám za kvalitu fotek, všechny jsem fotila v průběhu týdne před odchodem do práce a zkrátka to světlo už moc dobrým fotkám nepřeje.

Pondělí

Základem je vyvažovat proporce. Pokud máte na sobě objemný svetr nebo cardigan, je potřeba na nohy dát něco, co zdůrazní siluetu. Proto skoro pořád v zimě nosím skinny džíny. Obvykle s nějakou vrstvou pod nimi. Pokud na ně nemáte úplně postavu nevadí. Můžou být i highwaisted džíny nebo jiné kalhoty, co obepnou a těch správných místech.
Svetry a obecně kombinace v neutrálních barvách můžou být dost nuda. Nezapomínejte tedy na doplňky, které mají tu moc dodat úplně nový rozměr. Pro mě je velkou láskou tahle starožitná brož.



Úterý

Ke cardiganu vypadá velmi žensky i třeba ramínková halenka (cami) a k ní jemný zlatý řetízek. U cardiganů a svetrů obecně mám ráda ohrnuté rukávy. Celkově to pak budí dojem takové větší kompaktnosti, no zkrátka, že víte, co děláte. Halenky a trička pak vypadají líp, když se spodní lem alespoň částí zastrčí do džínů.


Středa

To co platí pro zimní outfity o doplňcích, platí dvojnásobně o make-upu. Na podzim a v zimě si moc užívám barevnější stíny a hlavně rtěnky. Tahleta je od Bourjois, je matná a má neskutečnou výdrž. Tuším je to ta kolekce Bourjois Rouge Velvet. Když ji nanesete je krémová a pak uschne do matna. A jak vidíte ke slovu přišla znovu i brož.


Čtvrtek

V zimě si musíme dopřát i nějaké ty barvy na oblečení a tak mám v záloze i pár barevných svetrů. Růžovou jinak nesnáším, ale tenhle pastelový svetr nosívám moc ráda. A aby to nebyla nuda, přidala jsem zase jemný řetízek s trojúhelníkovým přívěskem.


Pátek

A kdo říká, že se musíte vzdát sukní? Nahoďte kratší svetr a je to! Tuhletu kombinaci žlutého svetru a květované sukně jsem si moc oblíbila už v loňském roce. Někteří z vás ji možná zaregistrovali na Facebooku. I tady jsem pak využila rtěnku.


Všechny outfity jsem měla na sobě do práce na celý den a obstály výborně. Většinu kousků oblečení mám už delší dobu. Je tam pár novějších věcí, které jsem ale koupila s tím, že je budu využívat v následujících letech díky jejich nadčasovosti.

Který outift se vám nejvíc líbí? Máte nějaké tipy na pohodlí vs. styl v zimě? 

Vaše Eve.h

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Moc hezký, Evi, bylo super vidět všechny outfity v práci na tobě :) Ta brož je fakt krásná a pozvedne každý outfit na vyšší level. S tím vyvažováním siluety máš pravdu, taky nosím jedině skinny kalhoty a nejlépe s vysokým pasem, aby mi netáhlo na cemr :D A když mám chuť na sukni nebo šaty, jistý to termolegíny, které mě kolikrát zahřejí daleko víc než jen kalhoty bez vrstvy pod nimi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, Aničko. Taky ti to v práci moc sluší :) Moc mě bavilo tenhle článek připravovat a aspoň mě to prinutilo víc plánovat.

      Vymazat
  2. Pekný nápad na príspevok. Svetre sú dokonalosť! najviac sa mi páči ten štvrtkový ♥
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. Ta sukně v pátek je naprosto boží <3 já jsem vyloženě sukňový typ a ten vzor je opravdu překrásný :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images