Zázrak na vlasy

Ahoj, ahoj, ahoj,

 aby to tu nebylo samé oblečení, tak bych Vám dneska ráda ukázala úžasnou bezoplachvou kúru na vlasy od L´Oréalu. 


Koupila jsem ji asi před půl rokem a stále mám první balení. A jak jsem k ní přišla? Používala jsem dřív bezoplachovou kúru od Elséve, což je vlastně taky L´Oréal s ciment ceramidy, jen to byla běžná řada vlasové kosmetiky, která byla normálně dostupná v drogerii. Jenže po nějaké době ji prostě stáhli z prodeje a místo ní začali prodávat masku, která mi prostě nevyhovovala, protože bylo třeba ji opláchnout. Ty z vás, co máte taky vlnité nebo kudrnaté vlasy pravděpodobně pochopíte, že moje vlasy prostě nemůžou být bez nějaké pomády nebo něčeho, co je udrží nekrepaté, hladké a v požadovaném tvaru aspoň dva dny bez toho, abych je musela lakovat, mýt každý den nebo s nimi provádět jiné psí kusy. Vlnité vlasy jsou navíc od přírody sušší, tak je potřeba je hodně živit. Takže v momentě, kdy jsem přišla o svoji původní kúru, musela jsem vymyslet čím alespoň stejně kvalitním ji nahradit.. Ještě, že lidi vynalezli parfums.cz a že má tenhle skvělý obchod výdejnu v Brně.

 Chvíli jsme tam pohledala a našla tenhle zázrak s příšerně dlouhým názvem ( L´Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Cellular) ale jinak je to prostě krém pro suché a poškozené vlasy. Jedná se o řadu Professionel, jak je vidět z názvu takže jinde než na Parfums nebo přímo od kadeřníka tenhle krém asi nesežnete. A to vám můžu garantovat, že na Parfums bude určitě levnější (momentálně tam stojí 231,-).

V oficiálním popisu se praví:

L´Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Cellular kúra pro suché a poškozené vlasy restrukturalizuje a ochraňuje vlasová vlákna. Krém uhlazuje vlasové šupiny, čímž dodává vlasům ztracený lesk, zároveň usnadňuje rozčesávání vlasů. Vlasy jsou obnovené a den ode dne zdravější. Použití vlasové kosmetiky z řady Absolut Repair Cellular navíc zpříjemňuje ovocná vůně melounu a citrusů.

Účinky:

  • Regeneruje poškozené vlasy
  • Navrací vlasům lesk a vitalitu
  • Usnadňuje rozčesávání

Složení:

  • Neofibrine TM – kombinace přírodních vosků, posilujícího ceramidu, rozjasňujících složek a ochranného UV filtru
  • Kyselina mléčná – proniká hluboko do vlasového vlákna a vlas regeneruje

A všechno, co v popisu a účincích stojí můžu na 100% potvrdit.
Aplikace je snadná, jen si naplácnete pumpičkou malý oříšek do dlaně a vetřete do umytých vlasů od půlky jejich délky a vytvarujete, jak potřebujete.


 Já nepoužívám fén, takže vždycky jen vetřu a nechám samovolně uschnout. A výsledek asi většina z vás zná z fotek. Jak jsem psala mám ho už něco přes půl roku a až teď se mi zdá, že se začíná vyprazdňovat, takže vám všem, kdo bojujete se svými kudrnami stejně jako já, ho vřele doporučuju. Já jsem s ním nadmíru spokojená.

A co vy a profesionální kosmetika L´Oréal? Používáte?

Pěkný nedělní večer vám přeje,

Eve.h



 

Mohlo by se vám líbit

6 komentářů

  1. Tato řada L'oreal absolut celluar repair je více než povedená, měla jsem šampon, masku a olej a byla jsem s nimi spokojená na 110%, akorát olej byl na mě až moc tekutý. :/ Mám husté, hrubé, rovné vlasy a potřebuji hutné oleje a bezoplachové péče. Nyní si plánuji koupit znovu šampon, masku a chci vyzkoušet kondicionér a kúru pro tepelnou ochranu vlasů, když náhodou fénuju už mi Got 2 be dochází.
    Jinak jako Brňačka musím souhlasit s výdejnou parfums, v centru města a skvělý servis.
    Jakou má tato kúra konzistenci? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to takový zlatavý krém :) A moc děkuju za komentík ;)

      Vymazat
  2. zajímavá věcička, ráda ji vyzkouším :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovědětVymazat
  3. Kozmetika Loreal je podľa mňa jedna z najlepších :) Čo sa týka tohto výrobku, mala som ho už a bol skvelý ! :) Zbožňovala som ho :) Odrádza ma akurát cena :)

    OdpovědětVymazat
  4. Loreal Proff mam moc rada, miluji celou radu Absolut vcetne olejicku na konecky, skvela je i rada Intense, ktera je hydratacni a vlasy nezatizi.Na suche vlasy je to vubec moje nejoblibenejsi rada.
    Parfums...tam uz jsem skoro clenem rodiny:-D, zacinam uvazovat, ze jim budu rovnou posilat vyplatu a otevru si tam neco jako ucet:-D.
    Mmch mas nadherne vlasy.

    Mej se fajn!

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, moc vám děkuju za milé a zajímavé komentáře :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images