A little bit of talking / Ukecaně

Have a nice Saturday everyone,

my probation period finished last Monday finally so I (hopefully) have my job for not specified period of time. Well, to be honest I feel relieved because the last three months were quite exhausting. From now on I hope to get better at what I do and my personal life will go much better too. I don´t have too much time for fashion or writing here, I haven´t had even time to read the new In Style issue that I got two weeks ago.
 Some of you were wondering about what I actually do at work. In the last post I mentioned I work at HR. I spend my days sitting at my computer and working on requests coming from our colleagues in Prague. We count and buy meal tickets for the whole firm and secure benefits for employees. There are things I like doing and also some I don´t like that much, but I guess it´s like that with any other job, right?
 Since my probation period finished I decided to reward myself a little. Well, yes, I had something in mind before but I left H&M with something more in the end.
 The weather is getting really cold and there were -3°C in the morning in the village where I live last week. I keep wearing three jumpers over and over which called for buying one more. I chose a striped one. I believe I can´t think of any decade or period when stripes weren´t in. Do you?
In H&M there are also many pretty accesories at the moment so when I saw this statement metal necklace I couldn´t just leave without it.
 I feel a little stuck with my writing here. I have some ideas in my head I would like to show you (eye make-up, cleaning my wardrobe a little) but I don´t know whether you´d be interested in them. So please let me know in comments below.
I am sorry for a little bit more words than you are used to.

Love

Eve.h

---


Pěknou sobotu všem,

 minulé pondělí mi skončila zkušební doba a tak jsem doufejme bezpečně zakotvila v práci na neurčito. Pravda, docela se mi ulevilo, protože ty tři poslední měsíce byly opravdu náročné a teď už doufejme všechno půjde líp a líp. Jak v práci, tak i v dalších sférách. Na módu mi bohužel vůbec nezbývá čas. Nestihla jsem si ještě ani přečíst říjnové číslo In Stylu, které mi přišlo už nějakých čtrnáct dní nazpět. 
 Někteří z vás psali, že je zajímá, co vlastně dělám. Už v posledním postu jsem zmínila, že dělám na oddělení lidských zdrojů. Celý den trávím sezením u počítače a zpracováváním požadavků, které chodí od našich kolegů z Prahy. Počítáme taky stravenky a zabýváme se zajišťováním firemních benefitů. Jsou věci, které mě baví a jiné, které ne zas tak moc, ale to je nejspíš úděl každého zaměstnání.
 A že mi skončila ta zkušebka, vydala jsem se v pátek do H&M pro nějakou tu odměnu. No dobře, přiznám se bez mučení, že jsem už měla něco výhlídnutého, ale nakonec jsem odešla ještě s něčím navíc.
Začíná se ochlazovat, zvlášť ráno už je na trávě jinovatka, a u nás na dědině byly minulý týden k ránu dokonce -3 stupně, a protože točím dva nebo tři svetry pořád dokola, zašla jsem si pro nestárnoucí klasiku a tím je svetr pruhovaný. Schválně, popřemýšlejte, jestli byla kdy nějaká doba, kdy proužky netáhly. A že teď mají v háemku i slušnou zásobu bižu, odešel se mnou i tenhle kovový krasavec. Nedalo se mu zkrátka odolat!
 Poslední dobou mi trochu chybí inspirace o čem psát, ale začala jsem si trochu hrát se stíny a taky budu nejspíš trochu třídit a zefektivňovat svůj šatník, tak mi, prosím, napište, o čem by vás bavilo číst nebo na co se koukat.
PS: Omlouvám se za ukecanější post.

Zdraví vás 

Eve.h



And a bonus picture... This is what my workplace looks like (a palm tree is a little bit hidden behind the computer but I´m really glad to have it there)
Bonusovka - takhle vypadá moje pracovní místo (palma je trochu upozaděná, ale jsem ráda, že ji tam mám)


Mohlo by se vám líbit

8 komentářů

  1. Jé, taková práce by mě taky bavila. :-) Mám několikaletou praxi, ale už dlouho hledám a tak nějak doufám, že čtením článků od těch blogerek, které mají novou práci, se štěstím pro úspěšný nějak nakazím či co. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ať se v práci nadále daří, Evi! :-) Svetřík je moc hezký a chladná rána s ním budou určitě o mnoho příjemnější :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ten svetr je krásný, a vypadá i teple :) kolik stál prosimtě? :)
    Any

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký náhrdelní, zasloužíš si ho :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Evi, báječně ses odměnila. A tvoje pracovní místečko se mi moc líbí. ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hrozně moc se mi líbí ten náhrdelník. Dobrá volba!
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images