Carrie Bradshaw season 6

Who wouldn´t love Sex and the city with its witty dialogues, beautiful actresses, handsome men, gorgeus fashion and stunning NYC landscape. I especially love Carrie ´s fashion in season 6. What about you? Anyway I´m going to run my first giveaway here on blog.

No kdo by prostě nemiloval Sex ve městě  s jeho vtipnými dialogy, krásnými herečkami, fešnými muži, skvělou módou a úžasným New Yorským panoramatem. Nejvíc se mi asi líbí Carrie v šesté řadě. Co vám? Mimochodem koncem příštího týdne budu rozbíhat první giveaway a zajímalo by mě, jaká cena by se vám líbila? Nějaká taška, nebo nějaké to cingrlátko? Děkuju moc :)







Mohlo by se vám líbit

6 komentářů

  1. videla som asi všetky diely vrátane filmov...a v úplne poslednom dieli posledná veta je niečo ako moje motto!!:)milujem!<3

    OdpovědětVymazat
  2. v 6. vypadá nejnormálněji...člověk by jim ani zdaleka netypoval tolik, kolik jim ve skutečnosti je... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Sice jm viděla zatím jen pár dílů, al jen ty mi stačí k tomu abych ho zbožňovala. Na jeho díly bych se vydžela koukat stále dokola:D

    OdpovědětVymazat
  4. Já miluji ten seriál!! :D Sleduji ho od 14 let a nedám na něj dopustit. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Such a great selection of pictures... they make me want to re-watch SATC all over again!

    OdpovědětVymazat
  6. Je prostě krásná. Zrovna nedávno jsem dokoukala všechny série. Docela se mi po těch holkách teď stýská.:-) Asi začnu nanovo, beztak se na to dá koukat pořád.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images