Tea house / Čajka

Yesterday I went to a small teahouse in Brno with two of my friends to catch up a little and also to celebrate my birthday. They couldn´t make it last week so they wanted to make it up to me. We all got delicious tea and very good waterpipe. Girls probably decided to ruin my diet completely as you can see in the pictures below. :) Otherwise it was very nice afternoon full of talking, gossiping, sipping the tea and a little smoking I also had dried cranberries. They are my favourite dried fruit. As the weather got a little colder I put on my favourite grey skinny jeans, red lace tank top and a new in white oversized shirt I bought as a birthday present. I must say it was very comfy. What about your first September days? PS: I´m sorry about not artistic outfit pics. My mom took them before I went to the bus stop.

Ahojte všichni, včera jsem měla sraz se dvěma kamarádkami v čajovně. Dlouho jsme se neviděli, takže to byla taková pokecová dodatečná oslava mých narozenin. Holky to minulý týden nestihly, tak mi to chtěli vynahradit. Čaj byl vynikající a vodní dýmka byla taky moc dobrá. Holky se nicméně rozhodly, že zcela zničí mé odhodlání jíst zdravě, však jukněte na fotky :) Jinak to bylo skvělé odpoledne plné povídání, pití čaje, troška drbání a bafání z dýmky. Taky jsem si dala svoje oblíbené sušené brusinky. Jak jste asi všichni zaregistrovali počasí už se kloní spíš k podzimu, tak jsem vytáhla opět svoje oblíbené skiny džíny a k nim červené tílko s krajkovým lemem a novou velkou bílou košili, co jsem si koupila za peníze k narozeninám. Musím říct, že to bylo hodně pohodlné. A jak vy trávíte první zářijové dny? PS: Omlouvám se, že fotky nejsou moc umělecké. S mamkou jsme je vyfotili než jsem šla na autobus.




red lace tank top / červené tílko New Yorker
oversized white shirt / bílá košile HM
grey skinny jeans / šedé džíny Anne Christine
belt / pásek Tally Weijl
shoes / balerínky Street
earrings / naušničky od kamarádky / gift from a friend


Birthday card and a pile of chocolates / Přáníčko a hromada čokolády

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Takové čokolády, ňam! Jinak děkuji za komentář. A třetí den a opět ošklivo, blé!


    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně ti to sluší! :) Musím taky nakoupit nějaké košile! Vypadají krásně! :) Jo a u mě ses ptala na lesky na rty od ELFu, jeden sem si od nich kupovala (myslím že je to utra zářivý lesk - efekt skla) a sem s ním spokojená! Za 39 Kč dobré. Celkem dlouho vydrží a na rtech je příjemný.. ale jestli by ti vyhovoval, když máš alergii to nevím.. :(

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji moc, Klárko :) Košili si určitě kup, je to fakt strašně příjemný a tady ta konkrétně je z moc příjemného materiálu. A za zprávu o lesku děkuju. Ještě to musím promyslet.

    OdpovědětVymazat
  4. moc ti to sluší..ty náušnice jsou naprosto dokonalý =)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images