Věci, co mě prostě neberou

Ahojte,

 vím, že to tady na blogu není úplně zvykem, ale tentorkát bych ráda věnovala post věcem, které mě nechávají chladnou a nebo mi vcelku dost vadí. Zahrneme tam oblečení, kosmetiku a klidně i seriály. Vím, že tím nejspíš dost lidí naštvu, ale věřím, že každý z nás to tak prostě má.

1) Slevy v obchodech

 Nevím, jestli to je tím, že jsem na vysoké dost brigádničila v obchodech s oblečením, což zahrnovalo třídení slevových stojanů, ale mě prostě nebaví hrabat se ve slevách. Nikdy tam stejně nenajdu nic, co by mě zaujalo a když už ano, je to buď jen ve velikosti na anorektičky nebo bych se do toho vešla s trochou fantazie čtyřikrát. Kromě toho ve slevách končí věci, co jsou potrhané, špinavé od make-upu, nebo jim všude trčí nitě a to prostě nechcete! Navíc posledních pár let sleduju, že mi asi chybí ten typicky český gen, který se okamžitě rozdráždí, když uslyší slovo "sleva".

2) "Úžasné módní" kousky z Lídlu

Ráda bych nejdřív podotkla, že proti Lídlu jako obchodu nic nemám. Je to normální sámoška jako každá jiná a dá se tam koupit vcelku dobré maso a ovoce. Proti tomu neříkám ani slovo. Ale točí mě neskutečně ty reklamy v televizi, kde se předvádí úplně strašné oblečení s tím, že je to úžasně šik a elegantní móda za výhodnou cenu. Smutný je, že jim na to dost lidí skočí. 

3) Primark

Bohužel, ani tahle super levná a super dostupná věc mě nebere. Věci jsou s kvalitou dost nízko, odporné fronty na kabinky a ke všemu to tam vypadá jako v jednom velkém blešáku, jak se v té kupě věcí hrabe denně tolik lidí. V momentě, kdy se Primark dostane i k nám, což asi bude brzo soudě dle českých víkendových nájezdů na ten vídeňský, budete na ulici neustále potkávat minimálně další tři lidi, co budou mít na sobě to stejné co vy. Osobně nevidím důvod, proč investovat čas a peníze do věcí, které se vám stejně po pár nošeních a vypráních rozpadnou. Takže za mě Primark, ne děkuji.

4) Videa Spotřebováno

Je fajn vědět, jak je kdo spokojený s tím či oním. Ale na to přeci máme recenze a fakt nechápu, co je tak super na tom, že vám někdo ukazuje svoje odpadky na videu.

5) Nina Dobrev a Upíří deníky

Musím říct, že nejdřív jsem tenhle seriál sledovala se zaujetím. Sice to trochu smrdělo Twilightem, ale kdo by odolal Ianu Somerhladerovi coby nezvedenému bratříčkovi Damonovi, který má snad ty nejmodřejší oči na světě a sype jeden neotřelý vtípek za druhým z rukávu. Jenže, Upíří deníky jsou přesně ten seriál, který čím dýl běží, tím víc už nemají autoři o čem psát, takže postavy neustále umírají, vstávají z mrtvých, každý to dělá s každým až už to prostě jednoho dne nevydržíte a epizodu v půlce vypnete. Jednoduše vám přijde, že to překročilo veškeré hranice vkusu a přestane vás prostě zajímat, co bude dál. I ty Damonovy vtípky jsou čím dál slabší a přiznejme si, Damon jako ochočené Elenino štěňátko - nic moc. A je mi líto, ale mně Nina Dobrev prostě leze na nervy. Vadí mi jak se směje i to, jak všichni tvrdí, že je strašně krásná. Holek jako ona najdete u nás 12 do tuctu i hezčích.

6) Kafe ze Starbucks

Tak k tomu asi nemusím nic dodávat. Cena fuj, kafe a la nesquik fuj a hlavně myslím, že v Brně je asi tak miliarda lepších kaváren.

Omlouvám se na závěr všem, koho se můj tak trochu anti wish list dotkl a dejte mi vědět, jestli to máte s něčím podobně. :)

Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. :D :D A mně se tenhle článek líbí! Většinu máme stejnou :) Tedy jediné spotřebováno mám ráda a sama ho tvořím :D ono je to zas pro některé čtenáře lepší, prostě shrnutí všeho, co bylo v recenzích na jednom místě a ještě s tím konečným verdiktem.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, Klárko :) Díky, žes zašla. Ráda tě tu vidím. Věřím, že spotřebováno lidi baví, jinak by to tolik blogerů netočilo. Můj favorit to není. )

      Vymazat
  2. Moc pěkný článek. Oblečení z Lidlu bych až tak moc nezatracovala. Kupuju tam univerzální kousky a vydrží mi déle než třeba Basic řada z HaM.
    Ale s tím Primarkem máš úplnou pravdu. Je to hrůza a k pláči.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images