Jarní new in


 Zdravím vás,

 doufám, že jste si užili tento prodloužený víkend a že jste dneska něco malého darovali a nebo aspoň zavolali svým maminkám. Však to s námi lecky nemají lehké a je pěkné pro ně udělat něco na oplátku.
 Dneska jsem si pro vás připravila takovou malou rekapitulaci novinek z poslední doby. Jak jste asi podle první fotky pochopili, koupila jsem si novou bundu.


A je to tenhle krásný koženkový křivák. Jak si možná někteří pamatujete, měla jsem tenhle bomber z Topshopu a nosila jsem ho moc ráda. Jenže už byl úplně popraskaný na rukávech u zápěstí a na límci za krkem, takže byl čas ho vyměnit. Křivák jsem koupila opět z Anglie a to na Asosu. Jinak je to značka River Island, takže kdo jste momentálně v Anglii, nebo jinde, kde tyhle obchdoy jsou, určitě se tam jděte mrknout. Mají ho i včerné barvě. České obchody bohužel po této stránce na celé čáře zklamaly. V poslední době, to je doslova tragédie. Ošklivé oblečení, kvalita mizerná a ceny, no o těch radši ani nemluvím. Navíc musím Asos pochválit, protože bunda přišla o cca čtyři dny dřív, než měla.


Je opět kratší, stejně jako ten starý bomber, takže je třeba pod něj delší svetřík, ale bude skvělý i k sukním a kalhotům do pasu. A ty detaily... Cvočky a zipy, ale nic přehnaného. Za posledních pár dnů jsem ho potahala prakticky všude, kam jsem šla.


Jaro mě zkrátka dostalo a to hlavně pastelové barvy. Neodolala jsem téhle krásné skládané pudrové sukni, která je ještě navíc krajková... Je dlouhá mírně pod kolena, pro někoho menšího i do půl lýtek Jak jsem ji viděla na webu Tally Weijl, musela jsem ji jít do obchodu vyzkoušet. A že sedla jako ulitá a je prostě tak krásná, odnesla jsem si ji s sebou. Mrkněte ještě na detail.


A co jste si naposledy pořídili vy?

Mohlo by se vám líbit

2 komentářů

  1. ta bunda je super, tiež som pozerala po nejakej nečiernej koženej, ale zatiaľ som nič nenašla ... peke si si vybrala :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Evi tá bunda je prekrásna, určite vyzerá lepšie ako polovica tých, čo sú v obchodoch v ČR.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images