Friday bowling

Hello everyone, well like I wrote in the last post the freezing weather from Siberia isn´t getting any better, on the contrary unfrotunately. So the best way to entertain one self is to have fun somewhere inside and if you still don´t want to sit at home staring on tv, it´s best to take a car and go somewhere inside you can have fun. I chose to take my boyfriend to bowling just the two of us. You know he was confident at first saying "Are you afraid, woman?" or classic "You´re gonna lose. Are you ready for a big defeat?" You know - men... Well in the end our match finished in a tie as I smashed him twice at the beginning. It was a very lovely evening and I´m glad we did it, just the two of us. And what do you do while the temperature stays deep below zero?

Ahojte, jak jsem už psala a jak jistě všichni z vlastní zkušenosti posledních dní víte, mrzne a mrzne a mrzne. Takže zábavu je nejlíp hledat někde vevnitř, kde je teplo, ale pokud se vám i tak nechce sedět doma a zírat na Růžovou zahradu nebo libovolnou kriminálku, je nejlepší se zajet pobavit někam jinam. Já jsem v pátek vytáhla na bowling ve dvou. Chlapi, jak známo, jsou děsně soutěživí, takže řečem stylu "Ale víš o tom, že to projedeš?" a nebo "Nachystej se na drtivou porážku" jsem se nevyhnula. No... řekněme, že remízu teda nečekal, protože první dvě hry jsem hrála překvapivě dobře :D V každém případě to byl jeden z mála skvěle strávených pátečních večerů a jsem strašně ráda, že jsme to podnikli. A co děláte vy, když je venku taková kosa?
PS: Připomínám hlasování o giveaway, protože se bude konat jedině pokud vás bude hlasovat alespoň 20.




Mohlo by se vám líbit

12 komentářů

  1. bowling je super,hezké fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. :D tak to jsi to přítelovi pěkně natřela! ;) šikulka! Je fajn takhle někam vyrazit.. já abych neseděla furt doma dneska vyrážím na brusle, tak se budu modlit, abych to přežila ve zdraví :D

    OdpovědětVymazat
  3. A ještě Ti musím moc poděkovat za milé komentáře u mě! :) Vždy mě od Tebe moc potěší!
    A taky sem zapomněla říct, že vám to spolu na fotce moc moc moc sluší! Vypadáte na správnou dvojku! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. To jsi dobrá, pěkně si mu ukázala, že nejsi žádná babovka :-))) Já jsem vždycky poslední, taková jistota :-D Máš moc roztomilé tríčo :-)
    Jinak já jsem chtěla taky hrozně něco podniknout, ale nakonec jsme byli sami doma, takže jsem jen vařila, pekla, trochu něco popracovala a skončili jsme jen u flašky vína a vypadá to, že dneska bude stejný program, protože uvařeno i upečeno je :-D

    OdpovědětVymazat
  5. to se musí jim to takhle nandat! :D my za chvilku vyrážíme do kina :D

    OdpovědětVymazat
  6. Zbožňuju bowling!!! Máš moc hezkej blog:) following you!

    http://stylewithoutlimits.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Bowling je super! A máš skvělé tričko. Jinak já poslední dobou bývám kolikrát lepší než přítel, ale u mě je zázrak, když shodím něco, protože můj styl je nepopsatelný. :D Každopádně dobře, že jsi dala přítelovi co proto. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jééé já už dlouho nebyla na bowlingu..dobrý nápad. Děkuji...Jo a je super, že tě neporazil..doufám, že se to i mě takhle povede :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Eve - even though we're oceans apart it seems we're very similar :) My bf and I went bowling on the weekend too! He was exactly like your bf with the funny showing off and although I did well, he did still beat me. You look SO nice in these pics though :) .. and happy.

    Anna xo

    OdpovědětVymazat
  10. What do you mean deep below zero!? I think I would stay inside, in front of the heater with hot chocolate and a very good book! I love going bowling, it's a lot of fun and as usual, your outfit is very cute! I have a "thing' for polka dots!

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherně roztomilé puntíkovaté tričko ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images