Lace skirt + grey sweatshirt

Ahojte,

 v Brně se s teplejším počasím roztrhl pytel s food festivaly. Člověk už neví, jestli má vysedávat na Malé Americe, ochutnávat ryby na Slovaňáku, zaskočit na slovíčko se Zdendou Pohlreichem na Riviéru neb zaskočit na cvrčky do Lužánek. My jsme si předminulý víkend vybrali právě ty cvrčky na Extreme food festivalu v Lužánkách. No my... Spíš můj přítel a náš kamarád. Já jsem bohužel nenašla odvahu.
 V Lužánkách bylo ale nádherně. Pod stromy bylo takové to jarně letní příjemno - ani vedro, ani zima - a kolem poletovalo chmýří z vrb. Bylo to prostě kouzelné.
A protože to bylo odpoledne v parku, vybízelo to k volbě něčeho jemného a hřejivého zároveň. Sukni už nejspíš znáte z loňska. Mikinu jsem koupila letos na e-shopu HMka. Je to posledních pár sezón přímo legendární střih cropp a musím říct, že jsem si ji hodně oblíbila a tahám ji pořád dokola! Kromě toho tahle neobvyklá kombinace ryze ženské sukně a ležérní mikiny se mi moc líbí. A co vám?



 sweatshirt, handbag / mikina, kabelka H&M
skirt / sukně Tally Weijl
shoes / botky Tamaris
sunglasses / brýle Anne Christine



Máte taky rádi kombinování nečekaných kousků? A co vy a food festivaly? Chodíte na ně rádi, neradi? Na co se na nich nejvíc těšíte?

Mohlo by se vám líbit

0 komentářů

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images