Fall outfit / Podzimní ohoz

Hi everyone,

 Autumn is really here. Last few weeks has been so beautiful. I just love colorful leaves and fall sun shining through them, but I am sure that those of you who has been following me for longer time know that about me very well. And since temperatures has fallen close to zero, it is time to take out all warm clothing out of the closet or buy them.
 I had finally granted myself a long time wish and bought a dark blue sweater and wore it on Saturday to meet a friend for a cup of coffee. It was such a lazy Saturday afternoon that I combined it with blouse and jeans and felt more than comfortable.

How do you enjoy Autumn? Have you taken all your warm clothing out of your closets yet?

xx Eve.h

---

Ahojte,

 podzim je v plném proudu. Poslední týdny bylo krásné babí léto. Nevím, jak vy, ale já miluju barevné listí a do toho to zářivé podzimní sluníčko. Ale to vy, co mě sledujete delší dobu určitě dobře víte... :)
A že se teploty začaly pohybovat pár stupňů nad bodem mrazu, je čas vytáhnout z vršku skříně svetry, a pokud je nemáte, nakoupit. Já jsem si splnila své velké přání a koupila si konečně tmavě modrý svetr a vypravila jsem se v něm s kamarádkou do kavárny Era posedět a poklábosit. Bylo to takové lenivé sobotní odpoledne, že jsem to pojala těžce pohodlně - džíny, halenka a svetr. Nic komplikovaného.

A jak si vy užíváte podzimu? Taky nakupujete nebo už jste vytáhly teplé svetry z vrchních polic?

Zdraví vás,

Eve.h




jumper, shirt, handbag / svetr, halenka, kabelka H&M
shoes / boty Deichmann

Mohlo by se vám líbit

2 komentářů

  1. Svetry miluju, pořád sháním černý, nedávno jsem na pěkný narazila, ale nakonec ho koupila v barvě bílé, takže budu muset hledat nanovo :D Jinak podzim je podle mě pro návštěvu kavárny jako stvořený :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images