Polka dot + little bit of talk

Ahojte,

 pořád jsem si myslela, že když se nějak vyřeší to bydlení a tak vůbec, budu mít víc času na blog a na vás. Přiznejme si to, že sem nepřispívám tak často, jak bych chtěla nebo jak by se vám líbilo, má na návštěvnost tady a na to, jak často sem chodíte a komentujete nedozírné následky. Je mi to líto a proto bych vás, obzvlášť ty z vás, co vlastní blog máte, chtěla požádat o radu.
 
 Jedná se především o focení. Fotí vás někdo ráno, odpoledne, k večeru nebo tak? Jak to máte zařízené? Využíváte samospoušť? Plánujete si příspěvky hodně dopředu? Budu vděčná za jakoukoliv zpětnou vazbu i co se týče obsahu blogu, jestli bych sem mohla dát něco, co by vás víc zajímalo, určitě mi to napište do komentářů.
 
 Teď už jen stručně k fotce. S přítelem jsme teď v Ikey a Olympii jako doma a tak jsem ho poprosila, aby mě rychle blýsknul. Moc ráda nosím tuhle volánovou sukni v kombinaci s puntíkatým tričkem. Myslím, že sukně tak působí míň elegantně a přísně a o něco víc veseleji. Celé jsem to doplnila bílým svetrem a silonkami do bíla. Botky a kabelka jsou už takové moje pracovní pohodlíčko.
 
t-shirt, skirt, handbag / tričko, sukně, kabelka H&M
cardigan Mango
shoes / botky Street
 


Mohlo by se vám líbit

2 komentářů

  1. blog nemám, takže neporadím... jinak ti to sluší, ale moc me neoslovily ty bílé punčochy

    OdpovědětVymazat
  2. Puntíky nemůžu jak jinak než pochválit :-) I kanýrek na sukni se mi moc líbí :-) Jinak k tvojí otázce - mě fotí jenom Fíla a teď se hodně často vrací domů až večer za tmy, takže to není nic moc. Takže když někam jedeme, většinou bereme foťák do auta a někde cestou něco nafotíme - nebo před domem, nerada ho vláčím s sebou celý den. A články si většinou připravuju i pár dní dopředu :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images