To the cinema / Do kina

After being stressed out on Thursday´s public finances test I really needed some kind a of good relax so yesterday me and my bf set out to the cinema to see The Hobbit. First of all I probably should say that I loved The Lord of the Rings and have read all three books (and The Hobbit) at least three times so I was very excited about this new movie. I heard it´s a movie from "a fan (meaning Peter Jackson, the director) for the fans". And indeed, the film is almost a copy of the book (dialogues, story and everything) and I believe for the people who aren´t such Tolkien´s fans it won´t be so easy to understand or they won´t be as amazed as I was. But I´m still full of impressions even now.
The acting was awesome too. Martin Freeman as Bilbo Baggins got me completely, sir Ian McKellen as Gandalf was great as always and who wouldn´t love all the dwarves,
So five stars out of five frome me and I definitely recommend seeing this one!
My choice of clothes was rather comfy again and please, don´t notice my hair too much...

Po čtvrtečním testu z veřejných financí jsem potřebovala nějaký kvalitní relax, a tak jsme se včera s přítelem vypravili do kina na Hobita. Ze všeho nejdřív bych asi měla říct, že jsem milovala Pána prstenů a v knižní podobě jsem to všechno (včetně Hobita) přečetla minimálně třikrát, takže jsem se do kina moc těšila. Slyšela jsem totiž, že to má být film "od fanouška (čili režiséra Petera Jacksona) pro fanoušky". Je totiž skoro věrným otiskem knížky, takže věřím, že některé nezasvěcené diváky a neznalce díla J.R.R. Tolkiena to až tak nezaujme, ale já jsem byla celé tři hodiny, co film trval, u vytržení a těšila jsem se na každou další scénu. Ještě teď jsem plná dojmů.
Herecké obsazení bylo taky vynikající. Martin Freeman v roli Bilba Pytlíka mě opravdu dostal. Má takové to civilní herectví a přesto je stále v charakteru postavy, takže mu zbaštíte úplně cokoliv. Kromě něj jsem musela opět obdivovat Iana McKellena coby Gandalfa a trpaslíky, ty prostě nemůžete nemilovat.
Takže za mě jednička s hvězdičkou a jednoznačné doporučení se do kina stavit!
Oblečení bylo spíš pohodlné a na vlasy, prosím, moc nehleďte...



A picture with Gandalf :) / A jedna fotečka s Gandalfem :)

tee / triko Christmas present / vánoční dáreček
jeans / džíny Anne Christine
boots / kozačky Street
bag / taška CA 

Mohlo by se vám líbit

15 komentářů

  1. na Hobita se do kina taky těším, všechny díly Pána prstenů znám nazpaměť, takže Hobit mě určitě nezklame:)) Jako malý jsme si s kamarádkou hrály na elfy a hádaly se, která bude Legolas:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych řekla, že seš mu dost podobná :D Určitě zajdi, stojí to fakt zato :)

      Vymazat
  2. I'm so glad to hear the movie was good - I've read all the books too and i hate it when they deviate too much from the book. Love your outfit - perfect for a relaxing weekend :)

    Also, I wanted to wish you a happy 2013 - I hope it's full of love, laughter and magic!

    OdpovědětVymazat
  3. Jou pěkná fotka s Gandalfem! :) Já jako fanynka díla J.R.R. Tolkiena byla taky nadšená, ale je fakt že tenkrát jsem byla více odvařená z P. Prstenů, jako malá jsem to prostě více prožívala.. Ale přítel z toho je tak hotový, že jsme se znovu pustili do koukání celé trilogie Pána Prstenů.. :D Jinak ti to strašně sekne, moc se mi líbí tričko! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Klárko :) Je fakt, že člověk to asi víc vnímá, když je mladší, ale já byla stejně odvařená jako tehdy, takže pro mě žádnej rozdíl ;)

      Vymazat
  4. Na Hobitovi byl včera můj bratr :)
    A já jsem v kině nebyla ani nepamatuju :D

    OdpovědětVymazat
  5. Na Hobbitečkovi jsem byla s přítelem ve 3D a bylo to moc fajn! :-) Už teď mám Hobita stáhnutého v NTB a dívám se na něj pořád dokola! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. I love The Lord of the Rings... I should go watch this!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  7. aka sarmantna mlada dama :) no inak s tymy ocami je tip v tom ze som si to len natrela na oko a ono sa ten penovy ocny tien hentak urobil ze to je super sao o sebe :D inak mam od rimmelu wake me up je uplne genialny,hydratacny a vydrzi cely den a ja mam mastnejsi nos a celo ale je to ok a je to prvy make up co si idme kupit druhe balenie

    OdpovědětVymazat
  8. Hello Dear!

    I hope you have had a great holiday!!

    Oh, love this movie, have actually seen it twice. First I went with a firend then with my family. I have also read the book, but it was so long ago so I don't remember but anyway... Peter have done an amazing job with this movie :D !!! Can't wait to see the next one :D !!!

    hugs and kisses,
    Johanna, Sweden
    ART FASHION

    OdpovědětVymazat
  9. Na Hobita se chystám taky, jen se tam konečně dostat! :D Slyšela jsem na něj samou chválu...^^

    OdpovědětVymazat
  10. Answer: Hello Eve!!

    Yes, it was a lovely trip, even though I wish that it would have been a longer trip - but four days is better than none ;)
    Thanks and I totally agree with you - brown is so much better than black.
    I wish I felt comfy without makeup - I guess it's because i'm getting so pale in the winter. But I love seeing other people without makeup ;))) hahah then you doing a good job - I think the best make up is when you can't tell if someone wearing it or not!! Take care, xx.

    OdpovědětVymazat
  11. já na hobbitovi byla a celkem jsem trpěla, přislo mi to, že furt jenom běhali. ja jsem spis fanynka sci- fi než fantasy, ale tak nebylo mi proti srsti jit. jenom ted se desim tech dalsich dvou trihodinových dílu!!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images